Bende bunu merak ediyorum açıkçası eskiden bu hastalık yok muydu varsa nasıl geçti illa terapi ilaç mı gerekiyorBeş yıldır panik atak hastasıyım. Gebelik düşündüğüm için ilacı bir hafta önce bıraktım doktor kontrolünde. Ataklar geliyor ancak fiziksel sorunları bir nebze düşünmemeye çalışarak vs çözebiliyorum. Ancak içime bir anda bir korku giriyor bir sıkıntı basıyor bunu hala çözemiyorum. Mesela rüyamda biri bana kanser olduğumu söylüyordu. Şimdi de sürekli bunu araştırıp duruyorum. Allah rızası için bu hastalığı geçirebilecek bir kitap, video, tedavi vs var mı ilaçsız? Bu şekilde bu hastalıktan kurtulan oldu mu?
Merhaba burda panik ataginizin derecesi cok onemli psikiyatristinizle konustunuz mu gbelik doneminde onerilen bi ilac var mi bilmiyorum ama ben psikologum onerdigimiz vitaminler var yani bitkisel olup eczaneden alinan kadin dogum doktorunuza sorabilirseniz ozelden isimlerini atabilirim yada psikonet yayinlarinin panik atak ile ilgili olan kitaplari danisanlarimda cok ise yaradi ama dedigim gibi burda asil nokta panik atagin ne seviyede oldugu ileri seviyedeyse kitap pek ise yaramayabilirBeş yıldır panik atak hastasıyım. Gebelik düşündüğüm için ilacı bir hafta önce bıraktım doktor kontrolünde. Ataklar geliyor ancak fiziksel sorunları bir nebze düşünmemeye çalışarak vs çözebiliyorum. Ancak içime bir anda bir korku giriyor bir sıkıntı basıyor bunu hala çözemiyorum. Mesela rüyamda biri bana kanser olduğumu söylüyordu. Şimdi de sürekli bunu araştırıp duruyorum. Allah rızası için bu hastalığı geçirebilecek bir kitap, video, tedavi vs var mı ilaçsız? Bu şekilde bu hastalıktan kurtulan oldu mu?
Kesinlikle katılıyorum. İzzet güllü de aynısını söylüyor.Bende bunu merak ediyorum açıkçası eskiden bu hastalık yok muydu varsa nasıl geçti illa terapi ilaç mı gerekiyor
Gerçekten öyle amaKesinlikle katılıyorum. İzzet güllü de aynısını söylüyor
eşimin kardeşi yaşıyordu 2 sene kadar. Öleceğini zannediyordu sürekli. Hastaneye gidiyor vücudu sapasağlam. Sonrasında ilaçsız olarak çözebildi çok şükür. Bir seminer sonrası halletti ve 4 senedir yaşamıyor.Beş yıldır panik atak hastasıyım. Gebelik düşündüğüm için ilacı bir hafta önce bıraktım doktor kontrolünde. Ataklar geliyor ancak fiziksel sorunları bir nebze düşünmemeye çalışarak vs çözebiliyorum. Ancak içime bir anda bir korku giriyor bir sıkıntı basıyor bunu hala çözemiyorum. Mesela rüyamda biri bana kanser olduğumu söylüyordu. Şimdi de sürekli bunu araştırıp duruyorum. Allah rızası için bu hastalığı geçirebilecek bir kitap, video, tedavi vs var mı ilaçsız? Bu şekilde bu hastalıktan kurtulan oldu mu?
Nasıl Bir seminer bu?eşimin kardeşi yaşıyordu 2 sene kadar. Öleceğini zannediyordu sürekli. Hastaneye gidiyor vücudu sapasağlam. Sonrasında ilaçsız olarak çözebildi çok şükür. Bir seminer sonrası halletti ve 4 senedir yaşamıyor.
Panik atağa sebep olan bir çok mesele var. Bu problemleri tek tek ortaya çıkartıyor ve tek tek çözümlerini sunuyor uygulanabilir olarak. Yani git kardeşim şu ilacı al şöyle kullan gibi değilNasıl Bir seminer bu?
Kimden aldı semineri? Gerçekten çözüm oldu mu kardeşinize?Panik atağa sebep olan bir çok mesele var. Bu problemleri tek tek ortaya çıkartıyor ve tek tek çözümlerini sunuyor uygulanabilir olarak. Yani git kardeşim şu ilacı al şöyle kullan gibi değil
İstanbulda bir eğitmenden almıştı. Evet gerçekten çözüm oldu. Abisinde de aynı problem var 3 senedir, o ısrarla ilaçla çözmeye çalışıyor ve giderek daha kötüye gidiyor.Kimden aldı semineri? Gerçekten çözüm oldu mu kardeşinize?
İsmini vermeniz mümkün mü? Gerçi ben İstanbul da değilim ama belki online görüşmek mümkün olur.İstanbulda bir eğitmenden almıştı. Evet gerçekten çözüm oldu. Abisinde de aynı problem var 3 senedir, o ısrarla ilaçla çözmeye çalışıyor ve giderek daha kötüye gidiyor.
Siz neredesiniz bu arada? Birkaç şehirde daha bu seminerlerin verildiğini biliyorum. Kendisi de veriyor olabilir farklı şehirlere gidiyordu seminer için çünkü.İsmini vermeniz mümkün mü? Gerçi ben İstanbul da değilim ama belki online görüşmek mümkün olur.
Trabzondayim ben .Siz neredesiniz bu arada? Birkaç şehirde daha bu seminerlerin verildiğini biliyorum. Kendisi de veriyor olabilir farklı şehirlere gidiyordu seminer için çünkü.
Sizin için sordum şimdi kendisine. Trabzon'da yakın zamanda bir planlama yokmuş ancak minimum 2 kişi olduğunda verebiliyoruz dedi.Trabzondayim ben .
Anladım teşekkür ederim. Peki adı neydi terapistin?Sizin için sordum şimdi kendisine. Trabzon'da yakın zamanda bir planlama yokmuş ancak minimum 2 kişi olduğunda verebiliyoruz dedi.