Panik atak

betusssjd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
166
32
24
Panik atak ve anksiyeteyi yenebilen var mı acaba? Bu hastalığa ne iyi gelir bilen var mı?

Aynı rahatsızlıklar bende de var. Tetiklendiğim zamanlarda genelde yatağa uzanır gözlerimi kapatıp zihnimi boşaltmaya çalışırım kendimi olumlu şekilde yönlendirmeye çalışır sonrasında sıcak bi duş alırım. Ama herkesin kendisine göre ''iyi gelen''i farklı. Siz kendinizi mutlu edecek şeyler bulup onun üzerinize yoğunlaşmalısınız.

Atak geçirdiğim ilk zamanlar nefes darlığı olurdu hatta dayanamaz serum almaya giderdim her gün. Sonra bunun zararlı olduğunu anladım hiçbir ilaç kullanmadan kendi zihnimde bitirmeye çalıştım böyle böyle azaldı şimdi rahatsızlığımı kontrol edebiliyorum.

Merhabalar, bende de var maalesef bazı konularda başınıza iş açmanıza sebep olabiliyor keşke zamanında ilaç tedavisi görseydim diyorum bazen. ilaç dışında tabii ki kitap okumak, mesela güzel bir roman kafa dağıtmanıza sebep oluyor. Yürüyüş yapmak ruh halini iyileştiriyor ama düşünmeye de sebep oluyor. Bİr arkadaşınız ile sohbet ederek yürümek ya da telefonla konuşarak yürümekte iyi bir terapi.

X