- 27 Temmuz 2023
- 38
- 4
- 33
Arkadaşlar merhaba ben 12 sene önce ramazan ayında bir akşam üstü kalbime birşey sağlanması ve nefesimin kesilmesiyle herşey başladı sürekli kalp krizi geçiriyorum gibi nabzım çok yüksek hastanelere gider ve doktorlar direk d*yazam yaparlardı sonra pisikolog ve pisikiyqtriye gittim ve bana panik atak , ankisitiye , tanısı koydu… ama benim sürekli sol kol ağrım sol göğsümde ağrı bi anda yanma nabzımın yükselmesi sol şorta vuran ağrı şeklinde hep ağrılarım oldu ve ben sürekli kalp krizi geçiriyorum diye hep hastanelere gittim hiç bir doktorun dediğine neden se inanıp güvenenlerin kendimce yok ya bişey var ama onlar bilmiyor göremiyor yada anlamıyor dedim hep ve artık eşim ve ailem olmak üzere hepsi bana tavır sergilemeye ve bana kendimi kötü hissettiğim de veya bir yerim ağrıdığında hemen off Özge bıktık Özge yeter Özge senin sorunun kafadan diyerek hep böyle bir tavır sergilediler ..doktorum - paxsera ,zanaks verdi bir süre kullandım sonra etrafta tanıdığım yeni insanlar ve eş dost diyim bana herşeyin beyinde olduğunu ve istesem bunu yene bileceğimi ve daha bir çok şey anlattılar bende ilaçları kestim bir anda şuan daha iyi hissediyorum kendime tabi ara ara oluyor hala atak ama kendimi temkinlemeye çakışıyorum çünkü etrafımdaki sevdiklerimi kaybetmekten ve benden bunalmalarını istemiyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba yoksa yanlız mıyım bu konuda