Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaslar bi sorum olucak ben 34 haftalıgm suanda ılk üçay cok kötü gectı ilaçsz dayandm cok sukur sımdı doguma az kaldı suan ıyım ama arada endıselerm oluyo doktrm normal dogum yapabılırsn dıyo ama benm ya dogum da nefesm daralırsa ya carpıntm olursa dıye korkym panık atak hastaları normal dogum yapabılır mı bır bılgınız var mı lutfen yardımcı olun
cnm sana anlatamam anlatılacak birşey de değil zaten tamamen panik atak konusundaki düşünceni değiştiriyor ve artık korkmuyorsun panik ataktan ve korkmadıgın için panik atak gecirmiyorsun sana kısaca böyle diyeyim, cd leri ve dvd leri izlemen dinlemen gerekiyor bence çok başarılı, ben hiç ummuyordum dogrusu. ayrıca bazı teknikler ögreniyorsun, bazı önlemler alıyorsun ve zamanla sende inanıyorsun. panik atak yok oluyor gidiyor.
cnm sana anlatamam anlatılacak birşey de değil zaten tamamen panik atak konusundaki düşünceni değiştiriyor ve artık korkmuyorsun panik ataktan ve korkmadıgın için panik atak gecirmiyorsun sana kısaca böyle diyeyim, cd leri ve dvd leri izlemen dinlemen gerekiyor bence çok başarılı, ben hiç ummuyordum dogrusu. ayrıca bazı teknikler ögreniyorsun, bazı önlemler alıyorsun ve zamanla sende inanıyorsun. panik atak yok oluyor gidiyor.
Kızlar iyi akşamlar herkeze. Sevim bu aralar kafam çok karışık old. İçin yazılarını anca okuyabildim çok geçmiş olsun çabucak atlatır rahatsızlığını inşallah. Bu arada ne yaptın evine geçtinmi. Benimde canım sıkkın gerizekalı adam Dr yani benim daha çok psikolojimi bozdu. Paniklerim hortladı doğuma 2 gün kala pat diye bırak dedi sonrasını düşünüyorum zaten loğusalık zor bir süreç bide ilacı pat diye bırakmak beni çok korkutuyor. Başka Dr gidicem ama adamın dediği son ayını riske atmayalım dozunu düşürmeyelim sonrasında terapi görürsün dedi bana o anlarımda çokda faydalı olmuyo açıkçası. Kendi yaşamayacağı için direktif vermesi kolay. Bu arada gznn ilacı bırakıyorsun heralde dozunu düşürecekmi başladın doğumuna ne kadar kaldı.
Ben yapamadim gerci bebegim tersti yapamicakmisim zaten cesarette edemiyordum Allahta oyle uygun gormus
Ama normal yapanlar var burda
Neden olmasin yapabilirsin
Ama endiselerin maalesef seni sezaryendede birakmicak bu bizim hastaligimiz cunku
Korkma sezaryen icin soyleyim korktugum gibi olmadi
Ben yapamadim gerci bebegim tersti yapamicakmisim zaten cesarette edemiyordum Allahta oyle uygun gormus
Ama normal yapanlar var burda
Neden olmasin yapabilirsin
Ama endiselerin maalesef seni sezaryendede birakmicak bu bizim hastaligimiz cunku
Korkma sezaryen icin soyleyim korktugum gibi olmadi
panik atak hastalıgında carpıntı olsa bile kalbin durmaz bu durumda varsın carpıntın olsun pa olmayanların bile dogumda carpıntısı oluyor heyecandan, bi de nefesin kesilmez pa sırasında nefes borusu daralmaz ve asla tıkanmaz, aşırı hiperventilasyon olur, daha sık nefes alırsın, onu da "diyafram nefesi" alarak alt edebilirsin, 7/11 nefesi diye arastırıp nasıl oldugunu ögrenebilirsiniz, gevşeme nefesi diye de gecer. alatamamı isterseniz denerim.
Kızlar iyi akşamlar herkeze. Sevim bu aralar kafam çok karışık old. İçin yazılarını anca okuyabildim çok geçmiş olsun çabucak atlatır rahatsızlığını inşallah. Bu arada ne yaptın evine geçtinmi. Benimde canım sıkkın gerizekalı adam Dr yani benim daha çok psikolojimi bozdu. Paniklerim hortladı doğuma 2 gün kala pat diye bırak dedi sonrasını düşünüyorum zaten loğusalık zor bir süreç bide ilacı pat diye bırakmak beni çok korkutuyor. Başka Dr gidicem ama adamın dediği son ayını riske atmayalım dozunu düşürmeyelim sonrasında terapi görürsün dedi bana o anlarımda çokda faydalı olmuyo açıkçası. Kendi yaşamayacağı için direktif vermesi kolay. Bu arada gznn ilacı bırakıyorsun heralde dozunu düşürecekmi başladın doğumuna ne kadar kaldı.
cok tesekkur ederım canım bana cesaret güç verdınız
umarım dogum yapıp bende yazarm buraya bende yaptm dıye
Panikli bende epidural sezeryan oldum hiç korkacak birşey değil..
Şimdi olsa gider hemen yaptırırım o kadar yani :)
Boşuna kendime o kadar stres yapmışım..
O anın tadını çıkar.. Çok güzel o anı yaşamak..
Allah bana bir sükünet verdi o anda tadını doyasıya çıkardım.. Ne panik yaşadım nede başka birşey..
Ama ameliyat olucağmın gecesi sabaha kadar durmadan dua ettim.. Hem de ne dua etmek.. :)
Meleeeeekk :) İlaçlarını düzenli iç ne olur... Melis hanımlar nasıllar? Afiyettedirler İnşallah? :)
Canım Melis hanım çok iyi çok şükür artık gülücükler atıyor.. Benimde canıma okuyor arada bir :)
Annemdeyim oyüzden rahat giriyorum bilgisayara. Çok kucağa alıştı ama ben yaptım böyle itiraf ediyorum.. :))
Uykusuz kalmak çok zor geliyor en çok.. Ama bir gülüyor bana içimin yağları eriyor..
Dünyanın en güzel duygusu canım bu.. Bambaşka birşeymiş..
Bu kadar seveceğimi hiç düşünmemiştim o kötü günleri yaşarken..
Canım Melis hanım çok iyi çok şükür artık gülücükler atıyor.. Benimde canıma okuyor arada bir :)
Annemdeyim oyüzden rahat giriyorum bilgisayara. Çok kucağa alıştı ama ben yaptım böyle itiraf ediyorum.. :))
Uykusuz kalmak çok zor geliyor en çok.. Ama bir gülüyor bana içimin yağları eriyor..
Dünyanın en güzel duygusu canım bu.. Bambaşka birşeymiş..
Bu kadar seveceğimi hiç düşünmemiştim o kötü günleri yaşarken..
Sevebilecekmiyiz bakabilecekmiyiz diye endiselenirken nasil seviyoruz bazen icime katasim geliyor ama karnima degil:) kokulari cok guzel bebislerin ya
Yeni eve tasindik bu arada iki gundur onun telasi sagolsun eltim yanimda yardim ediyor
Fiziksel yakinmalarim hala devam ediyor ama kosusturmacada fazla takamiyorum bakalim yalniz kalinca ne etcez
Panikli bende epidural sezeryan oldum hiç korkacak birşey değil..
Şimdi olsa gider hemen yaptırırım o kadar yani :)
Boşuna kendime o kadar stres yapmışım..
O anın tadını çıkar.. Çok güzel o anı yaşamak..
Allah bana bir sükünet verdi o anda tadını doyasıya çıkardım.. Ne panik yaşadım nede başka birşey..
Ama ameliyat olucağmın gecesi sabaha kadar durmadan dua ettim.. Hem de ne dua etmek.. :)
kızlar bende panik atak oldugum için dogumda sezeryan istedim, doguma giderken hiç korkmadım Allah yardım ediyor kesinlikle inanıyorum buna. zaten hastanedesin herşeyin müdahalesi kısa süre içinde yapılır korkacak ne var ki diye de düsünebilirsiniz.