Sevim isin hayirli olsun.
İnanmasi ve kabullenmesi zor ama uyusmalarin tamamen psikolojik.
Bende kendimi inandiriyorum ama yinede kendim kaygidan alikoyamiyorum.
Bende ayni gznn gibi uyusmalarla karincalanmalarla uyandim. Pesinede sanki kollarima sirtima aci biber surmusler gibi yanma. Bunun pesine korkudan gidip kusma, yemez icmez yatam... vs. Ms oldummu acaba diye hunguuur hunguur agladim kac kere. Cocuklarima baktikca daha cok aglama tabi.
Uayinirdim kollarim omuzlarim kutle gibi olmus.
Ayni sendeki gibi bir tarafim yuk tasimis tutmuyor. Sol tarafim uyusiyor benim , yuzum, kulagim, gozum, boynum, dilimin sol tarafi, kahrettim kendimi bana ne oluyor diye. Sag göz kapagimda uykum gelmis gibi kapaniyor.
Teyzemdede bi ara B 12 dusuklugu oldu onunda goz kapaklari dusuyordu.
Ayrica b12 dusuklugu sinirleri zayiflatiyor ve sinirler gorevlerini tam yapamiyormus, uyusma, goz kapagi dusuklugu, karincalanma, anksiye bozuklugu yapiyor.
Bende zaten var olan anksiyete dahada siddetlendi.
Senin biokimyana baktilarmi kan testiyle. Süt veriyorsun, dogumdan sonrada kansizlik cok olagan bir durum, bilmislik gibi olmasinda, anksiyete varken birde yiyemiyor insan. Beslenme bozuklugundada sinirler zayifliyormus cok arastirdim. Benim beslenme bozuklugumda vardi tabi, 20 gund 5 kg verince metabolizmada sasirdi. Senin nasil beslenmen, yiyebiliyormusun. Ben anca 1 haftadir yiyebiliyorum. Sanirim ilac iyi geldi.
Mesgul olursam uyusmalarimda azaliyor. Birdesinirlerim gergin olmazsa ve uykusuz degilsem goz kapagimda cok dusuyormus gibi olmuyor.
Gznn ve domestikus cooook haklisiniz seker dietini bile salmistim artik hamileligimde, butun gereken haplarida ictim, dogumdan sonra 51 kg idim.
Bebeginiz icin ne gerekiyorsa afiyetle yiyin icin