Kizlar simdi ben yarin evime gidiyorum bi kac gun calisip izin alicam sonra kizimla evde yalniziz izinde evimi de isyerinin yakinina tasiyacam
Sizce en kotu ne olabilir eve gidip yalniz kalinca
Maşallah Sevim, iki gündür çok yol katettin...
Şu şekilde düşünürsen kendini telkin edecek cümleleri de bulursun. Çok güzel bir yol.
Evet en kötü ne olabilir?
-Kızın ağlama krizine girer (Bunu daha önce yaşadın)
-Sen anksiyete krizine girersin (Bunu da daha önce yaşadın)
Ana başlık bunlar. Diğer olabilecekler bu konunun yan dalları olacaktır. Yani annenin yanında yaşadığın ne varsa, aynısını yaşarsın.
Şöyle düşün; İntanbul'da yaşıyorsun, annen Mersin'de... Aynı durumdasın. Ne yapardın? Başa çıkmaya çalışırdın. İşte şimdi de yapacağın bu. Bir çok annenin yaşadığını yaşayacaksın. Kızının bir sorunu olduğunda, tek başına çözüm ürettiğinde kendine güvenin gelecek emin ol. Ben başardım diyeceksin. Ben bir işe yarıyorum. Kızımın derdini anladım ve çözüm buldum. Ha tabi anlayamadığın zamanlar da olacaktır. Nasıl ki yeni tanıştığımız birinin huyunu tam olarak bilemezsek, çocuklarımızın da huyunu tam olarak bilemeyebiliriz. Daha çok küçükler. Verecekleri tepkiler değişebilir.
Gördüğün gibi korkacak hiç bir şey yok Allah'ın izniyle. Hepimiz Allah'a teslimiz, hepimiz Allah'a emanetiz ve ondan geleceklere razıyız. Allah hepimizi hayırlı işlerle, hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
Hadi Sevim; Vira Bismillah :) Allah yar ve yardımcın olsun...