Benim daha onceden herhangi bir teshisim yok. Anksiyete ise 15 yildir var. 17 yasindaydim basladiginda. Daha once 3 er aylik 3 tedavim oldu. Dr ilaclari erken biraktigin icin tekrarliyor diyor. Simdi Allah nasip ederse 1 yil kadar surecekmis. Duruma gore yani.
Benim hamileligimde hortlamadi. Cevrem beni cok sinir etti, hamileligim zor gecti ama yinede hortlamadi sukur. Birikim sanirim su an. Titreme, insanlarla konusmak istememe, uyusma, yanma uffffff..... bunlar iste fizisel durum
Hamileligimde kusmaktan 5 kg verdim, 4 aylik hamile ve 46 kiloydum. Sekerim yukseldi. Kusmaktan yemek borum yirtildi ne oluyor diye mideme boru salindi, safra kesemde taslar bulundu, karaciger enzimlerim yukseldi ve gebelik koestazi oldum son 5 hafta kasintidan deliye dondum. Dusuk riskim vardi basta isten ayrildim. Erken dogum riskim vardi ve ben 35 haftalik dogurdum. 3 aylik hamile ve kusuyorken umreye gidip geldik ucaktan korkan ben ona bile bindim. Bebeklerim dogunca sekerleri dusuktu, oglumunn enfeksiyonu vardi, kizimin sodyumu dustu. 15 gun uyumadan yogun bakimlardaydik. Lohusa gibi yatmadim bile hep ayaktaydim.
Butun bunlarda hortlamadida gelsen simdi hortla. Butun bunlarin birikimimi yoksa komsum öldu 2 ay icinde akciger k.den etkiendim, bedensel ve ruhsal zayof bi anda hortlayabiliyor o yuzdenmi hortladi bilmiyorum
Uuuuuffffff yine cok yazdim hakkinizi helal edin.