- 3 Mayıs 2013
- 447
- 29
- 98
Merhaba kizlar sizleri bulduguma cok sevindim. Gznn yazindan dolayi sana ileti gondermistim ama daha sonra topic i didikledim biraz, benim gibiler varmi diye arastiriyorum. Yalniz degilmisim diyorum.
Gznn bende uyusma sikayetiyle dr gittim. B 12 im dusmus ve kan depolarim bosalmis. İgne ve hap kullaniyorum. Sende msj larinda b 12 ime bakilacak demissin cok gecmisi okuyamadim. Ne durumdasin. Ben yuzumde karincalanmayla gittim. Cok korktum. Acaba ms mi oldum yoksa felcmi olucam diye yedim kendimide esimide cocuklarimla ilgilenemez oldum. Anksiyete hastasiyim kaygidan yemeden icmeden kesildim kustum. 20 gunde 5 kg vermisim korkudan. Korkudan norolojiye gidemedim, ya bisey derse ya beynimde ya sinirlerimde bisey varsa.... varsa...varsa...cok fena bir his.
Sevimdeniz benimde sol tarafim ayaktan basa uyusuk ve halsiz. Sanki takmadigimda fazla olmuyor gibi bazi sabahlar kalktigimda daha cok ve cok kaygiliuyaniyorum. Dr um stres hormonlari uyusma yapar dedi. Ama kendimi bi turlu buna ikna edemiyorum. Surekli net den biseyler arastirip hayati kendime zehir ettim. Allah a isyan olmasin cok sukur bayrami gorduk ama ben cok depresif ve kaygiliydim, insanlar sanki uzerime geldi, hep birsey olacakmisim hissi, ya bir hastaligim varsa hissi, obsesif olmusum hastalik konusunda.
Sizler ilac olarak ne kullaniyorsunuz. Ben suan 15 gundur lustral kullaniyorum. Daha once yesil recete ilac bile kullandim. Ne dualar okuyorum bir bilseniz sakinlesebilmek icin.
Bir an once iyilesmek istiyorum bebbeklerim 22 aylik tam kosturma zamanlari ama o gucu kendimde bulamiyorum, Rabbim sifa versin cumlemize. Dualarla biraz sakinlestim sanki.
Sevimdeniz bebegin kac aylik, calisma konusundada Allah yardimcin olsun
Benim oglum cok gazliydi. Bir dr bana kolikli bebekler icin muzik verdi tel.ime cok iyi geldi ogluma. Birde sac kurutma makinasi rahatlatiyordu. Birde kuzularim erken dogdugu icin cok kontrol gecirdik yogun bakimdada kalmislardi. Fizik kontrolumuzde bize egzersiz verdiler. Hergun sabah oglen aksam butun eklemleri 10 ar defa calistirdik. Oglumun gazi bicakla kesilir gibi kesildi. İlk basta egzersizleri yaparken huysuzlandi ama sonra alisti.
Uzun yazdim ama kusura bakmayin kizlar![]()
Merhaba arkadasim hosgeldin gecmis olsun Allah kolaylik versin
Uzun yaz kisa yaz farketmez yardimci olmaya hazirim elimden geldigince
Bebegim suan 2 aylik
Ben xanax 0.5 mg ve
Selectra ( lustralin muadili) 50 mg kullaniyorum aksamlari bir kez aliyorum 4 saat sonra ilk sutu sagip dokuyorum sonra normal emziriyorum
1,5 aydir xanax
1 aydir xanax + selectra aliyorum
İlaclara arti psikoterapi onerebilirim doktor cok önemli benim doktorum ilac yaz yolla yapmiyor konusuyor dinliyor telefonlasiyoruz zorda kalinca yardimci oluyor Allah razi olsun
Bebek ve hastalik karisinca insan zorlaniyor ama icimden surekli telkin veriyorum gececek gececek diye
Sende sabret cnm Allah buyuk
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim aklima geldigi her dk bunu okurum sıkıntiya iyi gelir der kurani kerim ve insirah suresi canim
Rabbim yardimcin olsun bebeklerinin yuzune baksin insalaah biraz zaman gecsin daha iyi hissedersin ilaca yeni baslamissin