İzin icin bugun bi oraya bi buraya kosturdum gunluk 3 saat sut iznim disinda izin hakkim yokmus
Calismaya ne istegim ne mecalim var zaten
Asyayi kime emanet edebilirim bilmiyorum annemle evlerimiz uzak benim evim isyerine yakin annem gelemem bebek kalsin diyor ben de anneme gidis gelis yapamam offf bilmiyorum
Hepsini halledecek gucum vardi su pislik hastalik cikana kadar adaklar adamistim gecen yaz kpssye hazirlanirken evime yakin atanabilsem diye simdi dunya yok gozumde
6,5 aylik hamileyken camlarimi bile siler her isimi yapardim komsular sen nasil hamilesin derdi
Simdi psikolojim alt ust bu belirsizlik uykusuzluk yorgunluk kizimin aglamalari beni krize sokuyor
Tam oh demisken ayni olmaya basladim
Yarin psikiyatrmla randevum var bakalim ilac icin ne dicek
Bu konuları da sor bakalım, belki bi akıl verir. Gerekmese çalışma diycem sana da...İnşallah daha iyi hissedersin. İnşallah herşey yoluna girer.
Bu arada mesleğin ne sevim. Şimdi herşey bir anda üstü üste geldiği için kafan iyice kazan gibi oldu hem eve gitmek hem iş hem kızın. Bu durumda biraz zor gibi geliyo bana işini icra etmen. Ama belkide iyi gelicek sana. Dr bakalım ne dicek peki işini erteleme ihtimalin yokmu Dr izin vermezse ne yapıcaksın
Kizim sabahtan beri etlerini koparan varmis gibi agliyor bagira bagira
Ne yapsak durmuyor annem ben kardesim
Ben eve gidicem isede gidicem bu cocuguda Allahin izniyle buyutecem
Öleceksem ölecem kalacaksam kalacam
Delirirsemde timarhaneye gidip yatacam(((
Merhaba. Hoşgeldin.
Kuzenim de senin tabirinle köklü bir firmada çalışıyor ve o da üstündekilerle aynı sorunları yaşıyor. Ama o bekar :) Plaza tarzı büyük işyerlerinde yıldız savaşlarına taş çıkartan bi güç savaşları serisi var anladığım kadarıyla. Bi kast sistemi, bi hiyerarşi mevcut. Kendi adıma söyliyeyim, tipik koç burcu olarak kurallara sıkı sıkı bağlı ama bir o kadar da asi biriyim. Sana sunabileceğim fikirler de bu doğrultuda olur :))
Öncelikle eğer maddi olarak eşinin maaşı yetiyorsa ya işi bırak, ya da izine ayrıl. Hadi sen alışmışsın bu koşuşturmaya. O bebeciğin günahı ne? Yol stresi, iş stresi, kendini bilmezlerin stresi... Bi akrabam var. Küçücük çocuğu evde bırakıp çalışmaya gidiyomuş zamanında. Çocuğun ağladığını, gitme dediğini de anlatıyo ballandıra ballandıra. Oysa çalışmasa hayatı maddi olarak sekteye uğramaz. Neymiş, çalışmayı seviyormuş. Yaa bi gitt dedim içimden. 8 aylık kızım var, babası 10-15 dakika hava almaya çıkarıyor da, aklım onda kalıyor. Bırak çalışmayı.... Mecbur olanları anlarım tabi. Ama şu anlattığım örnektekini anlayamam. Neyse...
İşte tavsiyem bu. Ya iş değiştir, ya yarı zamanlı bi iş bul, ya izne ayrıl, ya da işi bırak. Ama orda çalışmaya devam edersen, aramıza hoşgeldin deriz bir süre sonra :))
İlgin için teşekkür ederim.
Ancak maddi olarak çalışmamam söz konusu olamıyor. Kredi borcumuz var ve eşim öğretmen olduğu için malum maaşı düşük.
Bir de evde kayınvalide stresi var. (Bize çok yakınlar.)
Hamileyken yeni bir iş bulmam imkansız. Bu sıkıntılardan en az zararla kurtulmayı öğrenmem lazım. Ama nasıl...?
Rica ederim...O zaman psikoterapi ile ruhsal rahatlama sağlayabilirsin. Bir de teflon etkisi diyorlar ya, üzüntüyü teflon gibi üzerine yapıştırmadan hayatından çıkarmayı öğrenmek lazım. Aslında bunu hepimizin öğrenmesi lazım :))
Kpssyle milli egitim bakanligina memur olarak atandim canim mersine evimin yakininda is yeri gecen yil 4 ay bunun icin cabaladim simdi birakmak delilik olur heralde ama calismakta zor 40 gun rapor 10 gun mazeret izni hakkim varmis onlari kullanicam bikacgun calistiktan sonra
Oyle demeyin nolur cesaret verin(
kalkarsın altından canım inan buna..her kışın ardı bahardır...işe başlarsın bebeğin huysuzluğu geçer..senin sıkıntılarında biter ardından inşallah..bak taa uzaklardan sizlere dua ediyorum:)kimbilir hangimizn nefesinde saklı duamız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?