kızlar öncelikle rabbim hepimize şifa versin inşallah.Ben de anksiyete ile savaşıyorum. yaklaşık 2 buçuk yıl önce başladı ve 4 5 ay öncesine kadar ilaç kullanıyordum kendmi iyi hissettiğim için bıraktım.Son 1 ay resmen hergun gelmeye başladı ve beni benden aldı gitti.sıcakları zaten hiç sevmiyorum bu beni çok etkiliyor nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. 1 hafta önce tekrar ilaca başladım ama benim size asıl sorum şu 11 aylık evliyim ve bebek istiyoruz. benden cok eşim istiyor cok istiyor ve onun üzülmesi beni de üzüyor.Ona demiştim bu anksiyete pa geçmeden hamile kalamam diye neredeyse ağlayacaktı.. bu beni çok üzüyor sizce cesaretimi toplayıp hamile kalmalımıyım ? ne yapmalıyım baş edebilirmiyim. benim çok sık ataklarım olmadı sadece uyuşma nefes alamayacakmışım gibi oluyorum ve midem bulanıyr buyuk abdestm gelıyor. en son radde ggelince kusuyorum ve rahatlıyorum.. bana akıl verirmisiniz.s,zce ne yapmalym ? namazımı da kılıyorum rabbım kabul ederse duamıda edyorum yapmadıgım sey kalmadı tabkı yınede bın sukur halımıze neler var ama bunun sıkıntıısını da yasayan bılır yanı...
Amin... Hoşgeldin.
İlacı kendikendine mi bıraktın, yoksa doktor mu söyledi artık bırakabilirsin diye? Anksiyete ve panik atak, ilaç konusunda tam bir disiplin gerektiren durumlar. iiyi hissediyorum bırakayım dersen olmuyor. Sana tavsiyem öncelikle psikiyatrla görüş. Hamileliği kaldırabilir misin, ilaçsız ne kadar dayanabilirsin, en iyi o karar verir. Kendi kafana göre karar verme. Hamilelikte hormonlar değişiyor zaten. Anksiyete panik atak tavan yapıyor. Bizim için en başta psikiyatra görüşmek en iyisi. Yaşınız küçükse çok da acele etme. Kendini iyi hissetiğin zaman bebek yap. Yoksa o 9 ay, 90 aya bedel olabiliyor.