[
Geciyormus bu yabancilasma. Panikten kaynaklanyormus. Ilacla geciyormus bide kafana takmaynca. Normal paniksiz bir insanda bile oluyormus. doktor öyle ddi sbret gecicek ddi.
8 ci ayımdayımmmmm cok sıkıntı çekiyorummm.... eşimide üzüyorummmm
kızlar elimde titreme var bu sabahtan beri...böyle bir şikayeti olan varmı aranızda
Özür ne demekmiş estağfrullah olurmu öyle şey paylaşınca azalır insanın yükü derdi. Bunlarıda yazmasak nasıl rahatlarız. Kendini düşünüyorumda ne var ne yok insanlara baygınlık gelene kadar yazıyordum öyle öyle hepiniz cvp lar yazarak içimi rahatlatırdınız bu okadar okadar önemliki benim için anlatamam. Sen birde malum hemen hemen herkeze hatta herkeze yetişip yazabiliyorsun yardımcı olmaya çalışıyorsun eee bu kadar performansada dejarj olmak lazım. Kızlar kendi adıma domestikus senden ve herkezden Allah razı olsun.
bende kendi adıma senden domestikus ve sevimdenizden Allah razı olsun diyorum..insan burdan duyacağı tek bir cümleye o kadar ihtiyaç duyuyorki
Ben hamileyken ilaç bıraktığım için olmuştu.ilaca yeni başlayınca da olur.hamilesin.ondan da olur. merak etme.şiddetlenirse veya başka bi belirti eklenirse doktoruna sorarsın.
canım hamile değilim ben..haftaya kontrolüm var b 12 nin durumuna bakılacak o zaman sorarım artık.yoruldum kendimi dinlemekten
Ay çok özür dilerim pot kırdım. Önceki mesajlarına bakmadım. Aklımda öyle kalmış. Ben seni yeni hamile gibi hatırladım kusura bakma lütfen.
ne demek hiç önemli değil..o da olur inşallah yerim bende başınızın etini:)
evet aynenn hjiçç geçmicek gibi geliyorr hep böyle olcakmış gibime geliyor ama geçiyor demii
evet aynenn hjiçç geçmicek gibi geliyorr hep böyle olcakmış gibime geliyor ama geçiyor demii
kızlar elimde titreme var bu sabahtan beri...böyle bir şikayeti olan varmı aranızda
Hoşgeldin.
Anksiyeteyi kendi başına yenmen zor. Terapi ve ilaç alman lazım. Bir de kafayı değiştirmek, herşeyi kafaya takmamak, daha relax yaşamak lazım :)
Slm arkadaslar nasilsiniz
Ben bikac gundur yayladayim
İnternet burda net degil bu saatte azicik cekiyor
Xanaxi yariya dusurmedim düsüremedim 16 sinda kontrol var doktorumu aradim devam et yuzyuze konusalim dedi
Bayram bana yaramadi kalabalik daraltiyor beni onu farkettim
Bikac gundur huzursuzlugum titreme ve uyusmalar artti halbuki ilac kullanmaya baslayali( selectra) 1 ay olacak daha ii olmam gerekmezmi?
Bu arada bebegim cok huysuz krize sokuyor beni bazen anneme verip uzaklasiyorum
Sizler nasilsiniz
ahh bu dedıklerınızı yapabılsek
Zor ama imkansız değil :) İnşallah yavaş yavaş başarabiliriz.
sizdemı bu tur rahatsızlıklar yasadınız. atlatabıldınız mı bendede anksıyate var obsesıf bozukluk var cok korkuyorum gecmıcek bır omur boyle yasayacagım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?