Slm arkadaslar nasilsiniz
Ben bikac gundur yayladayim
İnternet burda net degil bu saatte azicik cekiyor
Xanaxi yariya dusurmedim düsüremedim 16 sinda kontrol var doktorumu aradim devam et yuzyuze konusalim dedi
Bayram bana yaramadi kalabalik daraltiyor beni onu farkettim
Bikac gundur huzursuzlugum titreme ve uyusmalar artti halbuki ilac kullanmaya baslayali( selectra) 1 ay olacak daha ii olmam gerekmezmi?
Bu arada bebegim cok huysuz krize sokuyor beni bazen anneme verip uzaklasiyorum
Sizler nasilsiniz
Selam. Ben de biryerlere gidebilmek isterdim. Oh ne güzel.
Bayram bittiğine göre yavaş yavaş sakinleşirsin korkma. Belki fazla oksijen de dokunmuş olabilir. Daha iyisin Sevim, farkında değil misin? Daha daha iyi olmak içinse her zaman olduğu gibi zamana ihtiyacın var. Bu gün iyi olursun, yarın kötü olursun, bir hafta daha kötü olursun... İlla ilaç kullanıyorsun diye sürekli bir iyilik hali bekleme. İnsanız. Panik atak-anksiyetemiz olmasa bile olaylardan etkileniyoruz ve ruh halimiz değişiyor.
Bir huysuz da bende var. Yere bıraktığımda tam emekleyemediği için sürüne sürüne her yere gitmek istiyor. Her şeye bakmak istiyor, az uyuyor, sıkılıyor, yeni bişeylerle ilgilenmek istiyor vs....
Sevim'cim sana tavsiyem, bir an önce evine git. Yenil, yıkıl, daha kötü hisset...Ama evine git. Çünkü bunun sonu yok. Bugün huysuz uyumadı diye krize girersin, yarın benim gibi sürekli hareket etmek istiyor diye yorulup krize girersin... Konuşmayı öğrenip dertlerini anlatana kadar uğraşıcaz. Allah başka dert vermesin napalım.
Hep yazdım. Benim yanımda uzun süreli kimse kalmadı. Ben de kimsenin yanında kalmadım. Annem biraz da bilerek fazla yanaşmadı. Eline alışmayayım diye. İyi ki de öyle yapmış. Çok bunalıyorum. Hele hava sıcak, deliriyorum. Görümcem de köye gitti, bazen onun yanına gidiyordum. Şimdi hepten yalnızım. Ama bu çocuk benim. Ben bakmalıyım ve ben katlanmalıyım. Çok fazla bunaldığımda annemi arayıp konuşuyorum. Ancak bunu yapabiliyorum napayım :))
Korkma. Bir an önce evine git. Olacaklarla yüzleş. Gerekirse bu durumu doktoruna anlat ve yardım iste.
Eğer iyileşeyim de eve gideyim diye beklersen hep orda kalırsın. Çünkü ruh halin sürekli dalgalanacak. Makine değiliz ki.