Nasip kısmet sevimcim inşallah bir gün oda olur. Bende yolun Samsun'a düşerse beklerim. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah kızlar
İlk zamanlar bu sesle delirceğimi düşünüyordum amA zamanla alıştım ama hiç hoş bişey değil tabiki hiç böyle bir sorunum yokken nerdeyse 5 aydır aralıksız devam ediyo Allah nasip ederse doğumdan sonra bunun içinde gidicem Dr a. Senin ne durumda devam ediyorsa başlarda zorluyo hatta ben peçete pamuk tıkıyodum kulağıma çünkü kafam hep ordaydı zamanla alıştım senin içinde öyle olucaktır eminim ama tabi bundan kurtulmak istiyorum ikimizde bir an önce kurtuluruz inşallah. Sen bunun için Dr gitmişmiydin.
Kzlar bendede war kulak cnlamasi babmdada war. Takmcksn dnlemcksin oda psikolojik bz cok takntili oldugumzdan oluyor iste.beni rahatsz etmyor untuyorum takmyorum gecti
ben paxera kullanıyorum ve hamile kalmak istiyorum
Hoşgeldin. Ben de Paxil kullanıyodum. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım ve bu beni çok yıprattı. Sana tavsiyem, hamile kalmak istediğini psikiyatrına söyle. Tedavinin gidişatına göre en uygun zamanı sana o söyleyecektir. İlacı bırakıp, yoksunluk sendromunu atlattıktan sonra, en az 3 ay ilaçsız dayanabileceksen hamileliği düşün derim. 3 aydan önce ilaç kullanımı önerilmiyor. Ama mesela burda daha erken ilaca başlayıp doğum yapan arkadaşlar var.
İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.
benimde aralıksız devam ediyo..gittim b 12 kullanıyorum ben onlar bitsin vitamin yüklensin hala devam ederse ilaca başlarız dedi..çok yoruyor benide ..bazı antidepresanlarda sebep olabiliyormuş..çok tiz bir ses benimki..anksiyete geçti buna takıldım şimdide..Allah şifa versin
hımm... anladım cnm çok teşekkür ederım ilgine:)
Geçmiş olsun anksiyeten nası geçti bendede var
Hoşgeldin.
Anksiyeteyi kendi başına yenmen zor. Terapi ve ilaç alman lazım. Bir de kafayı değiştirmek, herşeyi kafaya takmamak, daha relax yaşamak lazım :)
Ben bir yıl ilaç kullandım terapi aldım iyileştim ve ilacı bıraktım .bir yılı geçti ilaçsız yaşamaya çalışıyorum. Şuan 4 haftalık hamileyim ve korkuyorum dışarı çıkamıyorum hep huzursuzum.bende çok isterim relax olmayı keşke olabilsem
Geçmiş olsun anksiyeten nası geçti bendede var
Hoşgeldin.
Anksiyeteyi kendi başına yenmen zor. Terapi ve ilaç alman lazım. Bir de kafayı değiştirmek, herşeyi kafaya takmamak, daha relax yaşamak lazım :)
teşekkür ederim..geçtiden kastım ilaçla iyiyim...ilaçları bırakınca nasıl olacak bilmiyorum..sen ilaç kullanıyormusun?
Kullanıyordum bir yıldan fazla oldu bırakalı şuan hamileyim 4 haftalık korkularım var.bir türlü kurtulamadım şu anksiyeteden hep huzursuzum
Hamileliğimi öğrenene kadar ilaç kullandım. Yaşadıklarının aynısını yaşadım. Dışarı çıkamadım, çok huzursuzdum, ses, insan, ışık... Hiçbirini istemedim. 18. haftadan sonra ilaç kullanmaya başladım. Burdaki çoğu kişi de aynı şeyleri yaşadı. Geçmiş sayfaları okumanı öneririm. Belli bir haftadan sonra ilaç kullanabilirsin. Eğer mümkünse psikiyatra da görün. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi hissedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?