Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet cnm Asya tesekkur ederiz teyzesi
Yolun düserse buralara bekleriz :)
Seninde kadir gecen mubarek olsun cnm
Allahim sana bebegine bütün hastalara sifa versin

Evet cnm Asya tesekkur ederiz teyzesi
Yolun düserse buralara bekleriz :)
Seninde kadir gecen mubarek olsun cnm
Allahim sana bebegine bütün hastalara sifa versin

Geçmiş olsun Sevim.

Kızının göğsüne vicks sürsen, bi mendille üzerini örtsen öksürüğüne fayda eder belki.

Kzlar meraba gene ben. Bugünlerde biraz daha iyim ancak size bise sorcm sizofreni falan olmam demi kizlar. Bu yabancilasma oluyo ya.

Yok olmazsın :) Aynısını ben doktora yıllaaaarrr yıllaaarr önce sormuştum. O günden bu güne bi değişiklik yok :)) O yabancılaşma bende de oluyor. İlaç etki ettikçe ve ruhen rahat hissettiğinde daha az hissedeceksin.

Geciyormus bu yabancilasma panikten kaynaklaniyormus. Ilac kulaninca geciyormus. Paniksz bir insanda ble oluymus dktorum ole ddi bde bseyin yok 1 ayn war sbret ddi.

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin!! 3 gün önce hamile olduğumu öğrendım ve sevincimi yaşayamadan panik atağım devreye girdi.O günden beri ilaç içmiyorum ama sanki hamile değilde bildiğiniz hastayım.Sürekli yatıyorum,hiçbişey yemiyorum,keyfim yok,çarpıntı,heyecan hepsi bir arada.Doktoruma gittim dün 2 gün önce hayatın nasılsa o şekilde devam et dedi ama ben yapamıyorum çok tuhaf oldum.İlaç almamak için kendimi çok zor tutuyorum.Ne olur yardım edin...

Öncelikle sakin olmaya çalış. Ben de hamile olduğumu öğrenince ilaçlarımı bıraktım ve yaşadıklarını ben de yaşadım. Seni anlayabiliyorum. İlaç içme alışkanlığı ve vücudun ilaca olan bağımlılığı yüzünden şu an bunları hissediyorsun. Bir panik ataklı için çok normal bu hissettiklerin. Bir süre sonra belirtiler azalabilir.

Ben 4. ayımda tekrar ilaç kullanmaya başlamıştım. Sitede 8. haftada ilaç içip doğum yapan arkadaşlar da var. Önümüzdeki bir kaç hafta dişini sık. Sonrasında hamileliğe uygun bir ilaç kullanmaya başlayabilirsin. Hem belki o zamana kadar kendini iyi hissedersin ve ilaca gerek kalmaz.

Tabii ki ilaç içmeyeceksin. En azından doktora danışmadan yapma bunu. Dediğim gibi, önce sakinleşmeye çalış. Birşeyler ye. Açlık da seni yorgun düşürüp çarpıntı yapabilir.

Öncelikle çok teşekkür ederim.Doktorum pasifloranın şurubunu verdi onunda çok faydası yok zaten.3 aydan sonra nervıum kullanabilirsin dedi.Şu anda da Sekine duasını okuyorum Rabbim bu mübarek gecede sıhhat versin inşallah.

Sizinde bu şekilde mi olmuştu,bir an önce geçsin bende mutlu olayım bebeğime odaklanayım istiyorum.Lütfen dua edin karmakarışığım

Hoşgeldin arkadaşım gebeliğin ilk ayları paniksiz bir insan için bile çok zor. Ki biz panik ataklılar için durum biraz daha zorlaşıyor. Ama korkma seninkide hafifleyip geçecek Allah'ın izniyle. Zaten çok zorlanırsan ilaçda verir Dr. inşallah gerek olmaz. Halsizlik bulantı tansiyon düşüklüğü hormonların gelgitliği gebeliğin normal seyri bunlarla karşılaştığında sakin olmaya çalış çünkü gebelikteki normal rahatsızlıklara ben panik atağa çok benzetiyorum çok zor biliyorum ama geçiçek Allah'ın izniyle inşallah

Rica ederim. Sen diyebilirsin. Siz demene gerek yok :) Evet aynen böyle olmuştu. Evde test yaptım, pozitif çıktı, sevindim, ilaçlarımı içmemeye başladım veeeee güümmm :)) Aynı yaşadıklarını yaşadım. Hangi ilaçları kllanıyorsun bilmiyorum ama ben biri yeşil reçeteli 3 ilaç birden bıraktım bir anda. Tabi vücut arıyor ilaçları. Yoksunluk sendromu oluşuyor. Ses, ışık, insan, araba sesi, tv sesi.... aklına ne gelirse hepsinden nefret ettim. Sürekli bi anksiyete hali. Böyle sanki bişey olacakmış hissi. Diken üstünde duruyordum. Geçen kasım doğum yaptım. İnşallah Kadir gecesinin hürmetine, başta sen, sitede yazanlar, tanıdık tanımadık panik ataklılar, diğer dert sahibi insanlar... kim varsa Allah hepsine ve bana da sağlık sıhhat ve sekine nasip etsin. Allah dert verip derman aratmasın. Yarınımız bu günümüzden iyi olsun İnşallah.(Amin...)

domestikus ve fuja bu mübarek gecede sizlerden Allah razı olsun,içimi bir nebze olsun rahatlattınız.Sanki 9 ay boyunca hiç geçmeyecekmiş gibi olan korkuları silmeye başladınız.

Ben sadece bir adet 20 mg kullanıyordum,bir tane de yeşil reçeteli vardı onu çok zor zamanlarında içmemi önermişti doktorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahta bu ilaçlara gerek kalmasın hayatımızda

Amin. Allah senden de razı olsun. İnşallah korktuğun şeylerle karşılaşmadan güzel bir hamilelik yaşarsın. Burda gerçekten çok ümitsiz olup, ilerleyen haftalarda düşük doz ilaca başlayıp çok iyi hisseden kişiler de var. Korkma yalnız değilsin.

Allah senden ve herkezden razı olsun canım benim Rabbim şu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine sana ve cümlemize sağlıklı bir şekilde anne olmamızı evlatlarımızında sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini kucağına almış olan kardeşlerimizinde yavrularına kendilerine cümlemize uzun sağlıklı ömürler nasip eder inşallah. Hiç üzülme bak görceksin zamanla hafiflicek Allah'ın izniyle. Bebeğinin kalp atışlarına şahit olcaksın karnında hareketlerini hissedeceksin ki o zamana kadarda rahatlamış olcaksın inşallah. Güzel yada hüzünlü anlarımızı beraber paylaşıp birbirimize destek olucaz inşallah bolca dua edelim

Nasip kısmet sevimcim inşallah bir gün oda olur. Bende yolun Samsun'a düşerse beklerim. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah kızlar

Geciyormus bu yabancilasma. Panikten kaynaklanyormus. Ilacla geciyormus bide kafana takmaynca. Normal paniksiz bir insanda bile oluyormus. Doktor öyle ddi sbret gecicek ddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…