kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar..dualarımız kabul olsun inşallah
Amin. İnşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar..dualarımız kabul olsun inşallah
Günaydın sevimcim. Aman aman klimaya çok dikkat et lütfen yararı kadar zararıda çok. Banyo yaptırdığım gün ben oğlumu o gün dışarı çıkarmıyordum sevimcim çünkü çok küçük oldukları için hemen etkileniyorlar. Haklısın insan o kadar sıcaktada bişey olmaz diye düşünüyo ama daha annemin tabiriyle yumurtadan yeni çıkmış civciv. :) en yakın zamanda iyileşir inşallah annesi. Bende idare ediyorum hamd olsun. Bende Samsun'da oturuyorum bizim burasıda çok sıcak bide ben en üst katta oturuyorum her cepheden güneş tepemde sende farkettiysen sıcak insanı sanki kaygılarını tetikliyor akşamları daha rahat hissediyorum kendimi. Bu arada Mersin'i çok severim teyzem dayımın kızıda orada yaşıyo babamın işi dolayısıyla bizde bir dönem orda yaşamıştık sıcağı da hiç bişeye benzemez. Benim bebişimde iyi inşallah az kaldı bekliyoruz dualarım hepimizin evlatlarımıza Allah sağlık sıhhat versin. Bizlerinde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Kadir geceniz mübarek olsun kızlar bu gece lütfen değerlendirin kızlar bol bol dua edelim çok önemli gece Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Sevimcim Asyaydı yanlış hatırlamıyorsam minik kızının adı allahım Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine hemen şimdik bütün öksürüğünü aksırığını iyileştirsin inşallah. Onun o bal yanaklarından öpüyorum biZlerde onun teyzeleri sayılırız artık çok geçmiş olsun canım benim
Evet cnm Asya tesekkur ederiz teyzesi
Yolun düserse buralara bekleriz :)
Seninde kadir gecen mubarek olsun cnm
Allahim sana bebegine bütün hastalara sifa versin
Kzlar meraba gene ben. Bugünlerde biraz daha iyim ancak size bise sorcm sizofreni falan olmam demi kizlar. Bu yabancilasma oluyo ya.
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin!! 3 gün önce hamile olduğumu öğrendım ve sevincimi yaşayamadan panik atağım devreye girdi.O günden beri ilaç içmiyorum ama sanki hamile değilde bildiğiniz hastayım.Sürekli yatıyorum,hiçbişey yemiyorum,keyfim yok,çarpıntı,heyecan hepsi bir arada.Doktoruma gittim dün 2 gün önce hayatın nasılsa o şekilde devam et dedi ama ben yapamıyorum çok tuhaf oldum.İlaç almamak için kendimi çok zor tutuyorum.Ne olur yardım edin...
Öncelikle çok teşekkür ederim.Doktorum pasifloranın şurubunu verdi onunda çok faydası yok zaten.3 aydan sonra nervıum kullanabilirsin dedi.Şu anda da Sekine duasını okuyorum Rabbim bu mübarek gecede sıhhat versin inşallah.
Sizinde bu şekilde mi olmuştu,bir an önce geçsin bende mutlu olayım bebeğime odaklanayım istiyorum.Lütfen dua edin karmakarışığım
domestikus ve fuja bu mübarek gecede sizlerden Allah razı olsun,içimi bir nebze olsun rahatlattınız.Sanki 9 ay boyunca hiç geçmeyecekmiş gibi olan korkuları silmeye başladınız.
Ben sadece bir adet 20 mg kullanıyordum,bir tane de yeşil reçeteli vardı onu çok zor zamanlarında içmemi önermişti doktorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahta bu ilaçlara gerek kalmasın hayatımızda
Geçmiş olsun Sevim.
Kızının göğsüne vicks sürsen, bi mendille üzerini örtsen öksürüğüne fayda eder belki.
Cnm vicksin 3 yasindan önce kullanilmadigini duymustum
Ama zeytinyagiyla ovacam
Kzlar meraba gene ben. Bugünlerde biraz daha iyim ancak size bise sorcm sizofreni falan olmam demi kizlar. Bu yabancilasma oluyo ya.