kimse yokmu lutfen
merhaba arkadaslar ben cok uzun suredir panikatak hastasiyim ve iyilesemedim suan 10haftalik hamileyim ilk ayda dahil ilac kullanmadim ama taki gecen hafta cok kotu oldum ilaca baslattilar cipralex iciyorum 10 mg benim gibi ilac kullananlarin bebegi sagliklimi ne olur paylasin cok korkuyorum
hepinize cok tesekkur ederim inanin uykularim kaciyor surekli dua ediyorum insallah benim bebegimde cok saglikli olur.bisey daha sormak istiyorum bir sorun olursa testlerde cikiyormu...ben 7 ay bu kuskularla nasil geciricem bilmiyorum ama bana moral verdiniz cok tesekkur ederim
İstediğin kadar sorabilirsin arkadaşım bizler birbirimize böyle destek oluyoruz. Bende ilk zamanlarımda senin gibi düşünüyordum ben böyle düşünerek kafayı yerim diyodum. Hep acabalarla ama zamanla hafifliyo Allah'ın izniyle seninkide geçiçek inşallah. Tabi önce Allah sonra ailem ve buradaki kızların desteğiyle bu günlere geldim hamd olsun. Seninde geçiçek inşallah. Gebelikteki yapılan testlerde bir çok şeye cvp verilebiliyor 4 taramada organlarına hatta kendisini görebiliyosun 3. Ayda ense kalınlığı sonraki aylardada bir takım tetkikler yine ama anneyiz tabi iyi deselerde hala tereddütlerim var ama korkma şu an senin yaşadığın gibi değil. Seninki çok taze birazdaha yoğun sanırım. Allah'a sığınıp çok dua edicez arkadaşım ne yapalım bizimde imtihanımız bu. Bu arada nasıl ilaç sana iyi geldimi gerçi antidepresanların iyileştirme süresi biraz zaman istiyo ama bazı insanlarda çabuk etki edebiliyor.
İstediğin kadar sorabilirsin arkadaşım bizler birbirimize böyle destek oluyoruz. Bende ilk zamanlarımda senin gibi düşünüyordum ben böyle düşünerek kafayı yerim diyodum. Hep acabalarla ama zamanla hafifliyo Allah'ın izniyle seninkide geçiçek inşallah. Tabi önce Allah sonra ailem ve buradaki kızların desteğiyle bu günlere geldim hamd olsun. Seninde geçiçek inşallah. Gebelikteki yapılan testlerde bir çok şeye cvp verilebiliyor 4 taramada organlarına hatta kendisini görebiliyosun 3. Ayda ense kalınlığı sonraki aylardada bir takım tetkikler yine ama anneyiz tabi iyi deselerde hala tereddütlerim var ama korkma şu an senin yaşadığın gibi değil. Seninki çok taze birazdaha yoğun sanırım. Allah'a sığınıp çok dua edicez arkadaşım ne yapalım bizimde imtihanımız bu. Bu arada nasıl ilaç sana iyi geldimi gerçi antidepresanların iyileştirme süresi biraz zaman istiyo ama bazı insanlarda çabuk etki edebiliyor.
Yaşadıkların çok normal. Hamilelik artı tiroid sorunları panik atağı fena tetikliyor. Ben de hatırlamak istemeyeceğim bi hamilelik yaşadım. Şükür sonucunda kızıma kavuştum. Hamilelikte zaten hormon değişikliği yüzünden eşine karşı soğuk olman da normal. Bunun tam tersi de olabilirdi. Bak ne güzel zor da olsa hastaneye gitmişsin. Ben onu da yapamadım. Bir koltukta geçti hamileliğim. Yemek yapamadım, kendime bakamadım, kuzenim Erasmus için yurt dışına gidecekti, gitmeden Allahaısmarladık demek için gelmek istedi, gelme dedim. Ne onu ağırlayacak halim vardı, ne hazırlık yapacak, ne de ses çekecek...Eşim, annem... kim varsa batıyordu bana. İstemedim kimseyi. Yine de en çok yanımda olmasını istediğim de annem ve eşimdi.
Eşin durumunu anlayabiliyorsa çok şanslısın. Eğer anlayamıyorsa anlat ona. Saklama hiç bir durumunu. Böyle yaparsan daha çok güven duyabilirsin.
Şimdi sana ucu görünmeyen bir tünel ya da bir kuyu gibi gelse de, bu günler geçecek ve sen hiç yaşamamış gibi olacaksın Allah'ın izniyle. Bazı hamileler 3.-4. aydan sonra daha iyi hissediyorlar. Belki sen de gün geçtikçe daha iyi hissedersin. Şunu bil ki yaşadıkların, burdaki bir çok kişinin yaşadığıyla aynı. Yalnız değilsin ve biz seni anlıyoruz.
merhaba arkadaslar ben cok uzun suredir panikatak hastasiyim ve iyilesemedim suan 10haftalik hamileyim ilk ayda dahil ilac kullanmadim ama taki gecen hafta cok kotu oldum ilaca baslattilar cipralex iciyorum 10 mg benim gibi ilac kullananlarin bebegi sagliklimi ne olur paylasin cok korkuyorum
yaşadığın panik atağın tamammen haşimato ile ilgili ...eğer tioid rahatsızlığını tedavi edersen panikle ilgili bir sıkıntin kalacağını sanmıyorum Hastalığın Belirtileri
Birdenbire Başlayan Şişmanlama
Cilt Kuruması, Ciltte Pullanma
Saçlarda Matlaşma
Saçlarda Dökülme
Panik atak
Kabızlık
Yorgunluk, Halsizlik
Sinirlilik, Ani Öfke Patlamaları
Depresyon
Cinsel İsteksizlik
Cinsel Performansta Düşme
Adet Düzensizliği
Tırnaklarda Soyulma, Kat Kat Ayrılma
Boğazda Takılma Hissi
Kolestrol Yükselmesi
buınlar haşimotonun belirtileri .. ki senin teşhisin konulmuş ... Eğer Tiroid sorunun bir düzene girirse sende panik atak yada depresyon kalacağını sanmıorum
Mesajınız beni çok duygulandırdı.Çok içten bir teşekkür sunuyorum size..Eşim o kadar mükemmel bir eş ki..Zaten en çok da öyle bir insanı üzmekten korkuyorum.Bizim sorunumuz bu ya zaten :korkmak.Her şey yolunda giderken bu sefer de ya bozulursa diye korkuyoruz :)
Kadir geceniz mübarek olsun arkadaslar, dualarınız kabul olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?