Tesekkur ederim cnm
Xanax bagimlisi olmami istemiyormus selectra ise yaramazsa bakacagiz dedi
İnsallah iyi hissederim gerek kalmaZ
Rezene iciyorum hemen hergun
Birazda kalabalikta kucaga alisti cnm cok huysuz bisey oldu sanirim naz yapiyor kucakta sesi cikmiyor cunku
İnşallah ilaç etkilemiyodur sevim bebeğini. Aslında mamada verebilirsin zanax kullandığın dönemde Dr illede emzirmi Dio belki ozaman daha huzurlu olur
kızlar ağustos sonu kontrole gidicem..citol 20 mg ve redepra 15 mg kullanıyorum kontrole gittiğimde 3aylık ilaç kullanıcısı olucam ..kontrolde doz ayarlaması yaparmı sizce arttırma yada azaltma gibi
maşallah kızına ..bende bebek istiyorum
Sevimcim iyi olmana sevindim xanaxı bırakıncada iyi olucaksın inşallah..
İlaçtan etkilendiğini sanmıyorum bebeğinin zaten sütünü de sağıyorsun inan bunların hepsi aynı huysuzlar :)
Ben mama taraftarı değilim eminim mama şuanda bile sütünden daha zararlı sonuçta onunda içinde katkı maddeleri var..
Allah koruyor onları ben inanıyorum... :)
Arkadaşlar son bir kaç günlük ruh halimden bahsetmek istiyorum;
Şu an hamileliğimin 3. ayı dolmak üzere ve ben son zamanlarda yoğun nefes darlığı yaşıyorum.Midemde oluşan gaz bunu tetikliyor diye tahmin ediyorum.Ayrıca ota b.... a ağlama durumlarm hala devam ediyor :)Dünse küçük bir panik atak yaşadım,haşimato rahatsızlığım olduğu için hastaneye kan değerlerime baktırmaya gitmiştim.Bekleme esnasında sol göğsümün altında yanmaya benzer bir sızlama ve ardından soğuk soğuk terleme şeklinde bir durum yaşadım ve panikledim .Hemen eşimin yanına gitmeliyim diye geçirdim içimden muayene olana kadar zor durdum ve hastanedeki işim biter bitmez hemen eşimi aradım galibe bana bişey oluyo diye :)
Bunun dışında hiç mutlu değilim.Günümün en güzel saatleri eşim işten döndüğü saatler.Ayrıca yaşadığım bu psikolojik baskı beni herşeyden soğuttu.Bazen eşimde o sıradanlaşanlara dahil oluyor ve ben eşime karşı ilgimi ve sevgimi yitirmekten korkuyorum.
Geçenlerde öykümü kısaca anlatmıştım. Dün de psikiyatr randevum vardı. Bana da "panik atak" teşhisi kondu. Doktor tedavinin 6 ay süreceğini, ilaç+psikolog olarak yapacağımızı söyledi. Ben de 2.bebek düşüncelerimizden,hatta şu anda hamile olabilme ihtimalimden bahsettim. Böyle bir durum varsa ilaç yazamayacağını dile getirdi. Bebek konusunu 6 ay erteleyip erteleyemeyeceğimizi sordu. Eşinle oturun konuşun dedi. Tedavi sürecinin psikolog ile görüşmelerle devam edeceğini ama ilaç kullanıldığı takdirde çözümün daha etkili olacağını söyledi. Psikolog yönlendirmesini yaptı,ilk randevumu aldım. İlk sorum bununla ilgili.Bu görüşmeler nasıl bir periyodda oluyor,haftadada bir,ayda bir,ne sıklıkla? Gebelik testi yapacağım,hamile olmadığımdan eminsem de ilaç yazdırmak üzere tekrar psikiyatriye gideceğim. Eşimle de netleştirdik.Önce iyi olmamı istiyor. Rabbimize şükürler olsun bir evladımız var zaten.Yaşlarımız biraz ileri olduğu için 2.ciye niyet etmiştik ama ben bu rahatsızlığın hamilelikte artmasından,hem ruhsal hem fiziksel açıdan kaliteli bir hamilelik geçirememekten korkuyorum.O yüzden panik atak tedavim öncelikli olacak. İkinci sorum ilaçlarla ilgili. Yazılacak ilaç ya da ilaçlar(henüz bilmiyorum)ne işe yarayacak arkadaşlar? Basıl bir etki sağlayacak,nasıl tedavi edecek?Benim evhamlarımı,takıntılarımı ortadan kaldıracak mı?Bunları doktora sormadığım için çok pişmanım.Sizler deneyimlisiniz beni bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim.
verdiğiniz her cevap için Allah razı olsun:)
üzerime alınıyorum. :) amin.Allah sizden de, senden de razı olsun...
Alınmalısın,çok teşekkür ederim ben de cevapların için. Birşey hakkında bilgi sahibi olmamak beni tedirgin ediyor nedense. Kavramsal,tanımsal bilgiler de bir yere kadar. Özellikle bu rahatsızlıkla ilgili konularda deneyimsel bilgiler daha önemli.Bunları da paylaştığın için çok teşekkürler. Postunu okuyana kadar kafam çok karışık ve soru işaretleriyle doluydu. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. En yakın zamanda test yapıp durumu netleştiriceğim ve ilaçlarımı alacağım. Doktorun verdiği ilaçların isimlerini de paylaşır,yine bilgi,öneri isterim:)Ben de sizlerle bu yolda yürümeye başladım artık,inşallah yolun sonunda feraha kavuşuruz hepbirlikte.
yaşadığın panik atağın tamammen haşimato ile ilgili ...eğer tioid rahatsızlığını tedavi edersen panikle ilgili bir sıkıntin kalacağını sanmıyorum Hastalığın BelirtileriArkadaşlar son bir kaç günlük ruh halimden bahsetmek istiyorum;
Şu an hamileliğimin 3. ayı dolmak üzere ve ben son zamanlarda yoğun nefes darlığı yaşıyorum.Midemde oluşan gaz bunu tetikliyor diye tahmin ediyorum.Ayrıca ota b.... a ağlama durumlarm hala devam ediyor :)Dünse küçük bir panik atak yaşadım,haşimato rahatsızlığım olduğu için hastaneye kan değerlerime baktırmaya gitmiştim.Bekleme esnasında sol göğsümün altında yanmaya benzer bir sızlama ve ardından soğuk soğuk terleme şeklinde bir durum yaşadım ve panikledim .Hemen eşimin yanına gitmeliyim diye geçirdim içimden muayene olana kadar zor durdum ve hastanedeki işim biter bitmez hemen eşimi aradım galibe bana bişey oluyo diye :)
Bunun dışında hiç mutlu değilim.Günümün en güzel saatleri eşim işten döndüğü saatler.Ayrıca yaşadığım bu psikolojik baskı beni herşeyden soğuttu.Bazen eşimde o sıradanlaşanlara dahil oluyor ve ben eşime karşı ilgimi ve sevgimi yitirmekten korkuyorum.
üzerime alınıyorum. :) amin.Allah sizden de, senden de razı olsun...
kesinlikle..kimsenin beni anlamadığı bir dönemde..biri..birileri..anlayıp yardımcı olmaya çalışıyor..Allah paniksiz..anksiyetesiz..sıkıntısız bir hayat nasip etsin meleğinle sana...sizlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?