Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba arkadaşlar. Bipolar olan var mı burda.

merhaba,yazan görmedim buraya ama genelde var tabii.hamilemisin?
Hayır değilim. Sadece neler yapıyo nasıl geciyo diye fikir alış verişi yapcaktim. Sağol canım ilgilendiğin için. Allah sıkıntılarımızı gidersin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Teşekkür ederim.eğer istiyorsan darısı başına inşallah.

İyi geceler kızlar pazartesi akşam 6:00 da doğum yaptım ama bebeğim kuvözde inşallah yarın iyi ise durumu alıcam yoksa pazartesi günü dua edin ne olur .

İyi geceler kızlar pazartesi akşam 6:00 da doğum yaptım ama bebeğim kuvözde inşallah yarın iyi ise durumu alıcam yoksa pazartesi günü dua edin ne olur .
Hayırlı olsun Ne güzel Sen nasıl hissediyorsun rahatladın mı? Neden kuvöZe aldılar bebeğini acaba

Gözün aydın canım neden bebeğini küvöze aldılar ilaç kullandın mı hamileliğin süresince

Gözün aydın canım.umarım herşey iyidir? Senin durumun nasıl?

Sağlıkla huzurla büyüsün canım Allah sanada saglık sihhat versin

Selam kızlar nasıl geçiyo hamilelikler başından beri ilaç kullananlar bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza aldınızmı deneyimlerinizi bizimle paylaşırmısınız ben iki aydır korunmayı bıraktım gecen ay tutmadı bakalım buay bebiş haberi alıcazmı herseyın hayırlısı muhtemelen bende ilaçlı geçiricem hamile kalırsam çünkü ilaçsız zorlanıyorum çok Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende korunmayı bırakalı 2 ay oldu canım henüz hamile degilim ama hamile kalırsam ilaç kullanmak mecburiyetindeym bende

Sağ olun kızlar bebeğim cuma günü çıkardık hamd olsun şu an gayet iyi solunum sıkıntısı oldu ilçtqnmı bilmiyorum ama psikiyatrist söylemişti olabilir diye şu an dada içiyorum ve emziriyorum çok korkuyorum ama ilaçsız yapamıyorum bu gün yine ağlama atakları sıkıntı başladı uykusuzluk beni çok etkiliyor ne yapacağım bilmiyorum ona bakınca kıyamıyorum almasam ben kötü oluyorum zor kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zorlanıyorum bol bol dua edin olurmu

Mevlam sanada bebeğinede şafi ismiyle şifa versin tez vakitte İNŞAALLAH huzurla büyüt bebeğini canım sen gene atlattın darısı bizim başımıza

Bende korunmayı bırakalı 2 ay oldu canım henüz hamile degilim ama hamile kalırsam ilaç kullanmak mecburiyetindeym bende
Aynı durumdayız hem çok istiyorum hem sıkıntılı geçerse diye çok korkuyorum bian vazgeçiyorum kendikendime napim demekki bende cocuk sahibi olamicam demekki diye sora bi şekilde illahaki geçicek o dokuz ay vazgecme berna diyorum burdaki yorumları deneyimleri okudukca cesaretim artıyo bi kadın doğuma gidim diyorum sora ya aksi birine denk gelirsem ilaç kullanıyorum dıye beni korkutursa dıye vazgeciyorum varmı bildiğniz iyi bi kadın dogum doktoru istanbulda off bazen kendimi çok çıkmazda hissediyorum

Canım dozunu düşürmek istemiyormu doktor?kolay gelsin.herşey yoluns girer umarım

Bununla geçmiş olsun canım atlattınız çok şükür benim doktorum da son ay bırakmamız gerek dedi ama bırakırsam kötü olurum biliyorum bende kararsız kaldım çok hangi ilacı kullanıyorsun canım sen

Ben cipralex ve zestat kullanıyorum doktora uyamoyorum malesef ona kalırsa emzirmemem lazım zor kızlar çok zor her halukarda vicdan yapıyor insan bu gün bir öğün mama verdim o kadar zoruma gitti ki sanki başkasını emmiş gibi hissettim yavrumu tahminimden çok sevdim ama kendim toparlayamadım bı gün doğru düzgün bişey yemedim hemen sütte fark ediyor ama iştah gitti ilacı bıraksam kim bilir nasıl olurdum aldığım halde etkilendim lohusalık gel götleri çok oluyor zaten takıntı da hat safhada öyle olunca da giriyorsun bi çıkmaza gel de çık içinden ayaklarımda ödem oldu çok şiştiler doktor uzanıp havaya kaldıracaksın bol bol dinleneceksin diyor gel görki sıkıntı sayesinde oturamıyorum bile dilerim hepiniz çok kolay şekilde alırsınız evlatlarınızı kucağınıza Allâh hepimizin yardımcısı olsun

Canım doğurmuşsun artık neyi takıntı ediyorsun ki

Yeni dogum yaptın yavaş yavaş yoluna girer inşallah herşey sen bebeğine odaklan artık dogum yaptın ilaç tedavisini rahat uygular doktor düzelme olmazsa git görüş tekrar derim. Emzirme konusuna gelince bence çok sorun edilecek bişey değil kafana takıp bu kadar büyütme gözünde senin salgının iyi olması lazım ki bebeğine ilgilene bilesin. Farzetki sütün yok sütün gelemedi ozmana da mecbur mama verecektin bu kadar büyütme gözünde bunu bebeğine odaklan inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer

Canım için çok rahat etmiyorsa şöyle yap ilacı içtikten 4 saat sonraki sütünü sağ bebeğini öyle emzir hatta Burda bir arkadaş öyle yapıyordu doktoru öyle demiş 4 saat sonra süte geçiyormuş oda sağıp atıyordu sonra emziriyordu o arada mamaya idare edersin zaten içtiğin Birtane ilaç değil mi ben oğlumu hem mama hem meme verdim sütüm yetmiyordu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…