Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bana niye bırakılan dedi bu doktor kesinlikle emzirmezsin diyor anlamadım gitti ben 10 akşam 10 öğle alıyorum inşallah sorunsuz atlatırız şimdi doğum ve lohusalık var kafamda en büyük kaygı korku sebebi

Bana niye bırakılan dedi bu doktor kesinlikle emzirmezsin diyor anlamadım gitti ben 10 akşam 10 öğle alıyorum inşallah sorunsuz atlatırız şimdi doğum ve lohusalık var kafamda en büyük kaygı korku sebebi
Belki senin bırakabileceğini iyi olucağını düşünüyodur.

Belki senin bırakabileceğini iyi olucağını düşünüyodur.
Yok canım ya kötü olursan gel başka ilaç başlarım emzirmeyide kesersin dedi ama bu çocuğumu olsun emzirmek istiyorum dedim sen daha önemlisin diyor zaten ilacı bırakınca kötü olucam ki ben anlamadım bu işten bişey

Belkide olmazsın dur bakalım dozu flnda düşürebilir.bende önce çok düşük dozla dem ederim doğumdan sonra ne yapayım doktoru dinlicem.ilk başta birden kesmiştim çok iyi olmadı benim için ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman birdaha o dırumlara düşmeyi göze alamam

Merhabalar. Ben de citoles (cipraleks ile aynı) 10 mg kullanıyorum. Ama Doğumdan 3 hafta bırakma düşüncesi çıldırtıyor beni. Ben akşamlar zestat da alıyorum çeyreğin yarısı kadar. Haftaya Psikytra sorucam Doğuma kadar ve emzirirken içebilir miyim diye. sana bırakmayacağını dr mu söyledi Canım

Çok tebrik ediyorum. Gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah. Seninki de geçecek merak etme en önemli şeyi başardın doğum yaptın. Herşey bi şekilde geçmedi mi inşallah daha iyi olursun

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Çünkü kendimi toplamam hastalığı unutup hatırlatan herşeyden uzaklaşmak istedim. Ama sonra burda umutla beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden yazmak istedim. Doğumum kolay geçti herşey yolunda gitti ben mucizemi elime aldım çooook güzeldi doğumdan sonra baya rahatlamıştım ama has. Kaldığımız akşam atak geçirdim ertesi gün aynı saatte yine geçirdim. Ve pskiyatriye gittik zanaks 100 lük lustral ek ilaçlar tedaviye başlattı tabi emzirmeyi bıraktırdı ilaçları içtim ama emzirmemek beni çok etkiledi ben ilaçları bıraktım ve mücadele etmeye hazırım dedim emzirdikçe mutlu oldum. Çocuk doktorum lstrl devam et bi zararı yok dedi 75 lik içiyorum sağıyorum atıyorum içim rahat etsin diye ve günden güne daha iyim çok şükür. Hormonlar çekildikçe düzeliyorum. Doktor kırkını atlat daha iyi olcaksın dedi. Anlıcağınız medpamid hamilelik hormonlar beni mahfetmiş. Geçiyor kızlar rabbim hayır dilediğine hiçbirşey engel olamaz. Bunu unutmyalım. Buna inanalım. Şimdi eşimle kızlarımla mutluluğa adım atıyorum rabbim evimize huzur verdi. Umudunuzu ümidinizi yitirmeyin duamdasınız duanızda olmak isterim. Allah.a emanet olun

Ayy maşaallah ya çok çok mutlu oldum doğum huzurun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…