Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cok sevindin canimm cok cok daha iyi olcaksin bak ne kaldi sunun surasinda hepsi geride kalcak merak etme
Allah razı olsun insan yaşarken hiç geçmicek zannediyor ama Allah yardım ediyor. Aynen kimse anlamıyor anlatınca çık hava al gez dolaş diyorlar o kadar basit bişey olsa bizde yaparız ama onlara göre o kadar kolay

Aynen öyle yasamayan asla anlamaz
Evet ne iyi olurdu haftada bir buluşup dertleşirdik inşallah doğumdan sonra herşey çok daha güzel olur

Bu arada bebek gayet iyi bugün moralim yerinde o zor zamanlar bitti herhalde kızlar doğumdan sonra daha iyi oluruz inş.
Çok iyi haber canım Bizede umut oluyorsun
toplam ne kadar sürdü Eddai bu durum benim 3 ay oldu depresyon ve anksiyete başlayalı.ilaç kullanmakta 2.5 ay oldu ams etkisi çok olmadı diyorum ben.doktor sen farketmiyosun .daha iyi geldi diyo.belki bitkaç ay sonra daha iyi olur.aktivite yapıyorum ama zorla.gebelik depresyonu teşhisim ama çok zor yaaa

Allah razı olsun ashab inş sen hiçbirini yaşamazsın zaman su gibi akıp gider. Doğumdan sonra daha iyi olcağıma inanıyorum en azından beynimi ona alıştırıyorum
Sağol canım benim allah razı olsun inşaallah dediğin gibi geçiririm, sende evet beynini ona odakla çok çok mutlu ol pozitif ol şuan senin yerinde olmayı çok isterdim doğuma yakın günlerde olmayı rabbimden isteğim bende atlatayim....

Kizlar keske ayni sehirde olsaydik bizi bizden baskasi anlamiyor cunku
Keşke büşracim ya ne güzel olurdu gerçekten çok sıkılınca kendime bile söyleyemiyorum artık ama aynı şeyleri yaşadığınız için rahatlıkla insan paylaşabiliyor, diğer çocuk için düşünmen bile büyük bişey inşaallah zamanı gelir oda olur sen gayet güçlüsün ilaçsız geçirdin yine yaparsın

canim ya senin adina cok seviniurum ilk zamanlar neler yaziyodun bak cok sukur cok seyleri aştin sagliklada kavuscan o gunlri hatirlamiycan bile

Hepimiz bi sekilde atlattik canim merak etme seninde bitecek gecmeyen sonu olmayan hic bisey yok

Aynen öyle yasamayan asla anlamaz
Evet ne iyi olurdu haftada bir buluşup dertleşirdik inşallah doğumdan sonra herşey çok daha güzel olur
ya keske neka da r iyi olurdu aklimdan gecenleri korkularimi aekadaslarima anlattigimda onlara cok garip ve manasiz bosuna geliyor

benim ilaç kullanmam 50 mg beraber 3.5 ay oldu önceside var ilaçsız geçirdim bilmiyordum yani. Benimkide anksiyete depresyon. Ben çok mükemmel değilim ama eskiye oranla kendime geldim. Doktorada söyledim arada sıkıntı ağlama oluyor diye onlarda bitcek dedi mg düşürdü ilaçlar yardımcı iş sende bitiyor dedi. Bende zorlanıyodum yapmaya yataktan çıkasım gelmiyordu üstüne gittim istemeye istemeye yaptım hala bazı şeyler öyle ama üstüne gidiyorum zamanla isteksizlik gidiyor ben ne haldeydim biliyorsunuz bol bol dua ediyorum duanın çok önemi var bunu hissettim rabbim icabet ediyor

canim ya senin adina cok seviniurum ilk zamanlar neler yaziyodun bak cok sukur cok seyleri aştin sagliklada kavuscan o gunlri hatirlamiycan bile
Evet bakınca neler yaşamışım diyorum sizlerde hep yardımcı oldunuz umut oldunuz bu halime binlerce şükürler olsun daha beterinden hepimizi korusun kimse umudunu yitirmesin gerekirse ilaç kullansın doktorlara güvenmek en iyisi yoksa bu süreçi atlatamazdım.

Zamana çok odaklanma ben dakika saat sayardım. Zaman kendi çarkında zaten akıyo geçiyor biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz. Ama bu hastalıktan dolayı sabırsızlık geliyor ben günleri bildiğim halde aklıma geldikçe takvime bakardım şuan hala arada oluyor unut diyorum hayatın akışına bırak kendini diyorum böyle böyle kafa dağıtmaya çalışıyorum o girdaba girince çıkamıyorum. Seni fiziksel olarak etkilicek bi durum yoksa hamileliği düşünmemeye çalış veya tam tersine tadını çıkar

Şuan çok şükür fiziksel bişey yok sadece zamanı düşününce sıkıntı basıyor limoonun dediğini yapıyorum psikiyatri öyle demiş ya düşünceler geldiğinde hemen başka şeye odaklanmak diye şimdi genelde gece ve sabah çok kafama değişik şeyler geliyor o an hamileliği v.s herşeyi unutup normal günlük yaşantıma bakıyorum inşaallah hep böyle gider ya

ya keske neka da r iyi olurdu aklimdan gecenleri korkularimi aekadaslarima anlattigimda onlara cok garip ve manasiz bosuna geliyor
Tabi öyle güvenip umut olur diye sıkıntını paylaşıyosun ardından demedikleri kalmıyor şu hamilelikten korkumu bilen nerdeyse hiç kimse yok paylaşsam biliyorum neler derler ne gündemler yaparlar o yüzden sizler biliyosunuz

Ben de aynı canım o düşünceleri durdurmak çok zor gerçekten

Daha önceki sayfalarda edaaa diyeydi dimi adın değiştirdin galiba ilaç kullanarak mı atlattın bu aralar çok sık yaşıyorum ilaç da kullanıyorum ama aklımı kaybetme korkusu sardı şu günlerde

Seni okuyunca bi umut oldu içime dün gece rüya gördüm tabirine baktım kötü okuyunca bugün yoğun atak yaşıyorum annemlerdeyim eve gitmek istemiyorum korkuyorum çünkü nasıl geçecek ben 1 yıldır ilaç kullanıyorum

Canım panik ataklı hamişler:Bir panik ataklı olarak gönlüm sizlerle:)Hepinizi sevgiyle öpüyorum.İnşallah bebekleri kucağınıza alınca bütün dertleriniz geçer.Bu simi panik atağa gelsin. Buda
Hadi panik atağa bir de dil çıkaralımal sana panik atak.

Bende çok yaşadım delirme korkusunu çocuklara zarar veririm diye eşime boşanalım Çocuklar sende kalsın bile dedim hala arada aklıma geliyor. Geldikçe dua ediyorum Allahım beni göz kulak akıl nimetlerinden mahrum etme onları ölümüme kadar devam ettir die dua ediyorum. Allah kuluna kabul etmiceği duayı ettirmezmiş madem ediyorum ve çok samimiyim Allah kuluna zulmetmez deyip kafamı dağıtıyorum Rabbime güveniyorum zamanla o düşünce beni terk etcek inanıyorum

Daha önceki sayfalarda edaaa diyeydi dimi adın değiştirdin galiba ilaç kullanarak mı atlattın bu aralar çok sık yaşıyorum ilaç da kullanıyorum ama aklımı kaybetme korkusu sardı şu günlerde
İlacın dozu yetmiyordur belki doktorunla görüşsen bende çok mükemmel değilim ama eskiye oranla çok düzeldim İnan her gün bişey yaşadım hem fiziksel hem aklen ben ayağa kalkmaya çalıştıkça hastalık tekme gibi suratıma indi ama Çocuklarım için mücadele etmek zorundaydım rabbime sığındım o kulunu yarı yolda bırakmaz tam bitiyorum dediğiz anda buyur kulum der ben herşeyi rabbime bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…