Panik atak ve diş çekimi

parksnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
23
6
1
27
Arkadaşlar ben panik atak hastasiyim ve çektirmem gereken 2 adet diş var. Bir problem olur mu ne yapmalıyım o an?

Bende de 0 diş çektirme korkusu vardı.erteliyordum her seferinde anksiyete vardı.Dis doktoruna anlattim kulakligimi takip muzik açtım gözlerimi kapadım dis çektirirken nasil oldu bitti anlamadim sanada tavsiye ederim :)

Bende de 0 diş çektirme korkusu vardı.erteliyordum her seferinde anksiyete vardı.Dis doktoruna anlattim kulakligimi takip muzik açtım gözlerimi kapadım dis çektirirken nasil oldu bitti anlamadim sanada tavsiye ederim :)
Ya aslında çekimde acı olmadığını biliyorum ama iğne vuruyorlar ya uyuşturmak için o bende çarpıntı yapıyordu acaba dediginizi yapıp o esnada da mı müzik taksam haha

Ya aslında çekimde acı olmadığını biliyorum ama iğne vuruyorlar ya uyuşturmak için o bende çarpıntı yapıyordu acaba dediginizi yapıp o esnada da mı müzik taksam haha
Aynen o esnada takıp gözlerini kapa ama :) drun ne naptigini anlamiycaksin bile.

10 senelik panikcan la beraberim. 2 hafta once 24 tane diş kestirip 1 azı dışı 1 20 lik diş çektirdim. Hepsi aynı anda yapıldı. Hiç birşey olmuyor. İğne dışında birşey hissetmeyeceksin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…