• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak ve diş çekimi

parksnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
23
6
1
27
Arkadaşlar ben panik atak hastasiyim ve çektirmem gereken 2 adet diş var. Bir problem olur mu ne yapmalıyım o an?

Bende de 0 diş çektirme korkusu vardı.erteliyordum her seferinde anksiyete vardı.Dis doktoruna anlattim kulakligimi takip muzik açtım gözlerimi kapadım dis çektirirken nasil oldu bitti anlamadim sanada tavsiye ederim :)

Bende de 0 diş çektirme korkusu vardı.erteliyordum her seferinde anksiyete vardı.Dis doktoruna anlattim kulakligimi takip muzik açtım gözlerimi kapadım dis çektirirken nasil oldu bitti anlamadim sanada tavsiye ederim :)
Ya aslında çekimde acı olmadığını biliyorum ama iğne vuruyorlar ya uyuşturmak için o bende çarpıntı yapıyordu acaba dediginizi yapıp o esnada da mı müzik taksam haha

Ya aslında çekimde acı olmadığını biliyorum ama iğne vuruyorlar ya uyuşturmak için o bende çarpıntı yapıyordu acaba dediginizi yapıp o esnada da mı müzik taksam haha
Aynen o esnada takıp gözlerini kapa ama :) drun ne naptigini anlamiycaksin bile.

10 senelik panikcan la beraberim. 2 hafta once 24 tane diş kestirip 1 azı dışı 1 20 lik diş çektirdim. Hepsi aynı anda yapıldı. Hiç birşey olmuyor. İğne dışında birşey hissetmeyeceksin zaten.

Back