Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de 0 diş çektirme korkusu vardı.erteliyordum her seferinde anksiyete vardı.Dis doktoruna anlattim kulakligimi takip muzik açtım gözlerimi kapadım dis çektirirken nasil oldu bitti anlamadim sanada tavsiye ederim :)
Bende de 0 diş çektirme korkusu vardı.erteliyordum her seferinde anksiyete vardı.Dis doktoruna anlattim kulakligimi takip muzik açtım gözlerimi kapadım dis çektirirken nasil oldu bitti anlamadim sanada tavsiye ederim :)
Ya aslında çekimde acı olmadığını biliyorum ama iğne vuruyorlar ya uyuşturmak için o bende çarpıntı yapıyordu acaba dediginizi yapıp o esnada da mı müzik taksam haha
Ya aslında çekimde acı olmadığını biliyorum ama iğne vuruyorlar ya uyuşturmak için o bende çarpıntı yapıyordu acaba dediginizi yapıp o esnada da mı müzik taksam haha
10 senelik panikcan la beraberim. 2 hafta once 24 tane diş kestirip 1 azı dışı 1 20 lik diş çektirdim. Hepsi aynı anda yapıldı. Hiç birşey olmuyor. İğne dışında birşey hissetmeyeceksin zaten.