panik atak ve anksiyete

panikanksiyete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
24
5
Panik atak ve anksiyete hastasiyim 4 yildir tedavi goruyorum bi vok hap kullandim
prozac laroxy atarax misol cipralex ve bugun doktor paxil verdi 20 mg bunu kullncm birazda anksiyetem artti o yuzdenbbenim gibi bu hastaliginolanbvar mi 19 yasndayim ve cocuklugum ziyan oldu bu hastalik yuzunden

Panik atak ve anksiyete hastasiyim 4 yildir tedavi goruyorum bi vok hap kullandim
prozac laroxy atarax misol cipralex ve bugun doktor paxil verdi 20 mg bunu kullncm birazda anksiyetem artti o yuzdenbbenim gibi bu hastaliginolanbvar mi 19 yasndayim ve cocuklugum ziyan oldu bu hastalik yuzunden
Prozac bende kullandim srubunu ve heyecanimi fazlasıyla aldi şükür durdukyerr asidi heyecanla bitirdim tik sesine bile simdi paxsil 20 kullanıyorum eskiye gore biraz daha iyiyim 26 yasindayim çok zor gercekten bahsetmek

merhaba bayanlar. bende yıllardır bununla mücadele ediyorum. daha doğrusu artık mücadele etmiyorum, kabullendim ilaçlarımı da kendi irademle tamamen kestim. çok çok iyiyim bu dönem dönem atak olarak gelişen bir durum özellikle yaygın anksiyete daha zor. panik atak belli bir durumda çıkıyor örneğin otobüste daralıp fenalaşma hali gibi fakat anksiyete her hangi bir şeye kızıp hortlayabiliyor ben bu zamana kadar en çok lustraldan memnun kaldım. sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim.

merhaba bayanlar. bende yıllardır bununla mücadele ediyorum. daha doğrusu artık mücadele etmiyorum, kabullendim ilaçlarımı da kendi irademle tamamen kestim. çok çok iyiyim bu dönem dönem atak olarak gelişen bir durum özellikle yaygın anksiyete daha zor. panik atak belli bir durumda çıkıyor örneğin otobüste daralıp fenalaşma hali gibi fakat anksiyete her hangi bir şeye kızıp hortlayabiliyor ben bu zamana kadar en çok lustraldan memnun kaldım. sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim.
Bende ilaç kullanmak istemiyorum zorluyorlar Nasil yendiniz tam anlamiyla anlatirmsnz

öncelikle bunu kabullen sakinles sen hasta ve zayif değilsin kendi kendini hasta edebilecek kadar güçlüsun hatta.olayları gözünde büyütme evet otobuse bin fenalastin hatta bayıldın diyelim her sekilde ailene ulaşirlar senide ayiltirlar merak etme.kontrolun hep sende olduğunu dusun.kendini kötü hissettin diyelim inersin otobüsten nolacak? yada kapat gozlerini müzik dinle ve hayatta daha büyük dertler var insanlat evlatlarni kaybedip yaşamaya devam ediyor vs bu biraz küçük bir dert yani durumu küçüksumse

herkes dozajini azaltarak birakiyor ilaçları doktorda oyle söylemişti fakat bir anda kestim hicte kotu olmadim ilac uyuşturuyor bizi kesinlikle tedavi etmiyor.birde tavsiyem kafanı hep oyala ne bileyim kitap okuyorum spora gidiyorum kotu hiç dusuncelere yer verme ya zaten hayat hiç mükemmel olmayacak anlarını daha fazla zehir etme:)♡

öncelikle bunu kabullen sakinles sen hasta ve zayif değilsin kendi kendini hasta edebilecek kadar güçlüsun hatta.olayları gözünde büyütme evet otobuse bin fenalastin hatta bayıldın diyelim her sekilde ailene ulaşirlar senide ayiltirlar merak etme.kontrolun hep sende olduğunu dusun.kendini kötü hissettin diyelim inersin otobüsten nolacak? yada kapat gozlerini müzik dinle ve hayatta daha büyük dertler var insanlat evlatlarni kaybedip yaşamaya devam ediyor vs bu biraz küçük bir dert yani durumu küçüksumse

herkes dozajini azaltarak birakiyor ilaçları doktorda oyle söylemişti fakat bir anda kestim hicte kotu olmadim ilac uyuşturuyor bizi kesinlikle tedavi etmiyor.birde tavsiyem kafanı hep oyala ne bileyim kitap okuyorum spora gidiyorum kotu hiç dusuncelere yer verme ya zaten hayat hiç mükemmel olmayacak anlarını daha fazla zehir etme:)♡
Eve öyle kendimi oyaliyorum boyama yapiyorum geri dönüşüm sitelerine üye oldum birde dünya tatlisi 5 yasinda kizim var kotu hissettiğinde hmn onunla avunuyorum evde çoğunu atlattim sanirim ama disari cikinca tek basima kizimi alip gezdiremiyorum biyere gidemiyorum birimle gitsem bile kafamda hep birşey olacak fenalasiyorum etraf insanlar tuhaflasiyor hmn eve gitmek istiyorum hastanedende çok korkuyorum giremiyorum
Rabbimm yardim etsiin bu mübarek ramazan hurmetine

canım ben seni çok iyi anlıyorum bende bir yere gitmek için evden çıktığımda geri dönerdim sürekli evde olmak yada uyumak isterdim :KK43: çok karanlık günlerdi. ama zaten nerede ne zaman başımıza ne geleceği zaten belli sen bunu değiştiremezsin en güzeli kabullen al kızını parklarda dolaş hava ve yürümek çok iyi geliyor

kızlar bende eve giderken oluyor hep.hava kararmaya başladıkça.alternatif tedavileri deniyorum hafifledi.ama geçmiyor.bendede o yaygın anksiyete durumu var.genel bir kaygım var.gözüme bazı görüntüler geliyor ve o kaygımı arttırıyor.kalbim sıkışmaya çarpıntı yapmaya başlıyor.geceleri tv kasısında ışık açık uyuyorum ama bu beni daha kötü yapmasındanda korkuyorum çünkü ışık ta melatoninde salgılanmıyor.dolayısı ile mutluluk hormonu serotoninde oluşmuyor.
terapi görüyorum her hafta ama çok büyük ilerleme yok.gerçi daha 2 ay oldu .bakalım.bence bir buluşma ayarlasak ve ortak faaliyetler yapsak faydalı olur diye düşünüyorum en azından destek oluruz birbirimize neşemizle sohbetimizle

X