merhaba makaleleri kitapları ve youtube videoları ile İZZET GÜLLÜ'yü takip etmenizi okumanızı dinlemenizi tavsiye ediyorum. Bana şifa oldu. Bu sorun bir anda oluşmuş gibi ortaya çıksa da birikimler yaşanmış olumsuzluklardan ortaya çıktığından geçmesi de bir video ya da bir okunan makale ile olmuyor maalesef. ben 3 gündür keşfettim ama 3 gündür yeniden doğmuş gibiyim. Bugün atak geldi, onun sayesinde çok güzel yönettim sakinleştim çok kısa sürdü. Her gün dinliyorum videolarını. Atak anında muhakkak bir yerim ağrıyor daha çok sırt, kalp, baş, ense ya da uyuşma yüz karıncalanması oluyordu. Bu da daha şiddetli panikleme yaratıyordu. 2 kere acile gittim. Yetmedi beyin MR ına girdim. Üstelik kapalı alan korkum var. MR a girerken korkudan titriyordum. İlk seferinde başarısız oldum çıktım. Sonra hastaneden ayrılmadan tekrar denemeye karar verdim. Bu kararı almamda internette MR korkusu nasıl yenilir diye magazinsel belki hiçbir bilimsel altyapısı olmayan bir yazıda kendim için buluğum yöntem etkili oldu. MARUZ KALMA YÖNTEMİ. Aynen bu şekilde dedim ki kendi kendime ne kadar durabilirsen o kadar duracaksın ama deneyeceksin. Sonra MR içerisinde her tükenmiş gibi hissettiğimde durduğum dakikalara yazık olur diye sürekli 60 a kadar sayıp başa dönüp tamamladım. Çok şükür sonuçlarım temiz. Panik atak diye adlandırılan kaygı durumu yaşıyordum sadece. Bu kaygı durumlarının da tek yöntemi bu işte güzel kardeşim. Salıp teslim olup maruz bırakma tekniği. Çok güzel faydalandım ben bu forumdan herkesten Allah razı olsun. İZZET GÜLLÜ'yü de bu forum sayesinde duydum. Sayımız çok ama yaşadığımız hastalık değil insani bir duyguyu yoğun yaşıyoruz ve konfora alışkın beden bu duygudan hoşlanmıyor. Onu bir an önce göndermeye çalışıyor. Çalıştıkça savaştıkça da farkında olmadan bunu sorun haline getiriyor beyni için. İçini ferah tut yalnız değilsin tavsiyeme kulak ver inşallah iyi gelecektir.