- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
2 hafta önce psikiyatra gittim anksiyete ve panik bozuklugu teşhisi kondu prozac ve bi tane de uyku ilacı dideral verdi. doktor.ilk randevüye gittiğimde kriz geçirdim bayıldım ilaç verdi yetmedi igne yaptılar benim için çok zordu .ilaçları düzenli kullanıyorum ama her an aklımı kaybetme korkusu yaşıyorum nefes alış verişlerim sıkınıtılı bazen alamıyorum dışarı tek başıma çıkamıyorum dün arkadaşımla spora kaydolmaya gidecektik yarı yola kadar gittim sonra midem bulandı başım dondu bayılacak gibi oldum eve geri dondum.Bugunde korkumun üstüne gidiyim dedim çıkıp spor kıyafeti baktım orda kötü oldum baya bacaklarımı hissetmedim yere düşecektim eve zor attım kendimi hala nefes almada güçlük çekiyorum sanki çok ağır bi psikolojik sorunum varda doktor bile anlamıyor gibi geliyor .Ailemde kızıyor 2 ay sonra üniversite başlıcak büyük sehirde ne yapıcaksın diye bundanda korkuyorum ya.Ne kuaföre gidebiliyorum ne uzun yola çıkabılıyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.Sizce neler yapmalıyım??Önerileriniz nedir??