- 1 Kasım 2022
- 79
- 16
- 28
- Konu Sahibi Panikli biri
Hanımlar merhaba. Cok zor zamanlar geçiriyorum panik atak ve agorofobi ayni anda yaşıyorum. Şuanda benim gibi bunlari yasayan varsa biraz dertleselimmi kimse beni anlamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ki nasıl geçiyor neler yasiyorsunuzBende var çok kötü bir durum gerçekten
Ben de sanki tek başıma kaldığımda başıma birsey gelecek kalp krizi geçireceğim gibi kalbim sıkışıyor kalbim hızlı hızlı atıyor biri olunca normal ama aklıma birşey gelsin hemen balım dönüyor kalbim sıkılıypr psikolojik olarak aşırı kötü oluyorum kendimi ölecek gibi hissediyorum hiç birsey yapmak istemiyorum aşırı mutsuz ve karamsar oluyorumSizin ki nasıl geçiyor neler yasiyorsunuz
Bende yok ama annemde panik atak var. Ansızın gelen kalp çarpıntısı hızlı hızlı. Ve hayatı gayet yolundayken… en üzücü olan da bu zaten. Geçmişin sıkıntıları hepsini atlatıp rahata erdiğin anda böyle yüzüne vuruyor ve ömür boyu ilaç kullanacak.Hanımlar merhaba. Cok zor zamanlar geçiriyorum panik atak ve agorofobi ayni anda yaşıyorum. Şuanda benim gibi bunlari yasayan varsa biraz dertleselimmi kimse beni anlamıyor
Bende aynılarını yaşıyorum. Dışarı rahat çıkabiliyor musunuzBen de sanki tek başıma kaldığımda başıma birsey gelecek kalp krizi geçireceğim gibi kalbim sıkışıyor kalbim hızlı hızlı atıyor biri olunca normal ama aklıma birşey gelsin hemen balım dönüyor kalbim sıkılıypr psikolojik olarak aşırı kötü oluyorum kendimi ölecek gibi hissediyorum hiç birsey yapmak istemiyorum aşırı mutsuz ve karamsar oluyorum
Benimde aynen böyle oldu zor zamanların ardından tam herşey düzelmişken bi anda başladı gercekten cok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBende yok ama annemde panik atak var. Ansızın gelen kalp çarpıntısı hızlı hızlı. Ve hayatı gayet yolundayken… en üzücü olan da bu zaten. Geçmişin sıkıntıları hepsini atlatıp rahata erdiğin anda böyle yüzüne vuruyor ve ömür boyu ilaç kullanacak.
Hayır çıkamıyorum sürekli bayılıp düşeceğim gibi geliyor acaba hastaneye gitsem kimliğim çıkar kı bulabilir ler mi diye düşünüyorumBende aynılarını yaşıyorum. Dışarı rahat çıkabiliyor musunuz
Ne zamandan beri cikamiyosunuz ilaç kullanıyomusunzHayır çıkamıyorum sürekli bayılıp düşeceğim gibi geliyor acaba hastaneye gitsem kimliğim çıkar kı bulabilir ler mi diye düşünüyorum
Hayır ilaç kullanmıyorum idare etmeye çalışıyorumNe zamandan beri cikamiyosunuz ilaç kullanıyomusunz
Özelden mesaj atarmisinizHayır ilaç kullanmıyorum idare etmeye çalışıyorum
bayılmak uzun süren bir şey değiş merak etmeyin bayıldığınız gibi ayılırsınız 1-2 dk içinde ama ben de de var bayılma korkusu dışarı çıkınca oluyor nasıl geçecek bilmiyorumHayır çıkamıyorum sürekli bayılıp düşeceğim gibi geliyor acaba hastaneye gitsem kimliğim çıkar kı bulabilir ler mi diye düşünüyorum