Panik Atak Sorununuz Var mı? Testi çözün bakalım?

Bende soğukkanlıymışım
Halbuki sinirlenince gözüm hiçbişey görmez ama :1:

Panik bozukluk yaşıyor olabilirsiniz. Bundan dolayı uzman yardımı almak durumundasınız. Çünkü yaşamadıysanız bir panik atak ve panik bozukluk riski taşıyorsunuz. Panik bozukluk sosyal yaşamı son derece bozan bir rahatsızlıktır.

sonuç bu :43: zaten bi şüphem vardı kendimden ama tabi bi testlede anlayamayız dimi ya :44:

Güzel bir test. Bende panik bozukluk çıktı.Bekledigim birşeydi.Ciddi boyutta değil ama bir panik durumum var maalesef.Soğukkanlı insanlara hep özenirim.
En ufak bişeyde heyecan yapıyorum yersiz korkularım oluyor kimi zaman.

Olaylar ve durumlar karşısında kolay paniğe kapılan, ters giden bir durumda derhal fiziksel belirtiler gösteren, yüksek ölçüde panik birisiniz. Yaşamınızı sürdürürken kimi zaman soğukkanlı olmanız gerekmekte. Bu sebeple rahatsız edecek kadar panik bir kişiliğiniz varsa uzman yardımı almanızı öneriyorum.

Uzmanlık noktaya gelmedik şükür.:9::9::9:

Test Sonucu:
Panik değilsiniz. Soğukkanlısınız.

hiçde öyle olduğumu düşünmem ama test öyle diyosa .. :)

Olaylar ve durumlar karşısında kolay paniğe kapılan, ters giden bir durumda derhal fiziksel belirtiler gösteren, yüksek ölçüde panik birisiniz. Yaşamınızı sürdürürken kimi zaman soğukkanlı olmanız gerekmekte. Bu sebeple rahatsız edecek kadar panik bir kişiliğiniz varsa uzman yardımı almanızı öneriyorum.
biliyordummmm:53:

Back