- 11 Eylül 2023
- 902
- 104
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
ben panik ataktım daha önce. o zamanlar evet mide bulantısı oluyordu. o bulantı panik ataktan. başımda dönüyor gibi olurdu. bende asıl en çok kalp çarpıntısı oluyordu. hepsini atlattım çok şükür 5 yıl olacak hiçbirşey yaşamadım Allah'a şükürBugün yemek yaparken göğüs ağrısı başladı sonrasında midem bir garip olmaya başladı gaz var hissi oluştu çıkaramıyordum gazı sonrasında beyin Sisi yani ana odaklanamama oldu umursamadım pek ama ardından bir 5 dakika sonra falan panik atak geldi yani çarpıntı kısa sürdü umursamadığım için bir dakika falan sürdü sonrasında geçtikten sonra mide bulantısı göğüs ağrısı devam etti sol kolum ağrıyor falan yaşayan var mı bu şekilde panik ataktan sonra mide bulantısı yaşayan özellikle
Ay ne güzel bak anlatığinin aynısı da yaşıyorum basım dönüyor gibi oluyor ama dönmüyorben panik ataktım daha önce. o zamanlar evet mide bulantısı oluyordu. o bulantı panik ataktan. başımda dönüyor gibi olurdu. bende asıl en çok kalp çarpıntısı oluyordu. hepsini atlattım çok şükür 5 yıl olacak hiçbirşey yaşamadım Allah'a şükür
çok çok geçmiş olsun. o yollardan bende yürüdüm. terapiyle atlattım. bilişsel terapiyle emdr almıştım. siz terapi alıyor musunuzAy ne güzel bak anlatığinin aynısı da yaşıyorum basım dönüyor gibi oluyor ama dönmüyor
Hayır canım almıyorum bulunduğum bölgede malesef yok psikiyatri varçok çok geçmiş olsun. o yollardan bende yürüdüm. terapiyle atlattım. bilişsel terapiyle emdr almıştım. siz terapi alıyor musunuz
ay üzüldüm. inşallah iyi olursunuz. online terapilerde oluyor yine destek alabilirsiniz. en önemli şey doğru doktoru bulmak bilişsel terapiyle emdr almak. benim ilaçla düzelmemişti. paxil kullanmıştım ama panik atağımı bitirmemişti. psikiyatrim söylemişti terapi al diye. iyiki öyle yönlendirmişHayır canım almıyorum bulunduğum bölgede malesef yok psikiyatri var
İşe yarar mı acaba onlineay üzüldüm. inşallah iyi olursunuz. online terapilerde oluyor yine destek alabilirsiniz. en önemli şey doğru doktoru bulmak bilişsel terapiyle emdr almak. benim ilaçla düzelmemişti. paxil kullanmıştım ama panik atağımı bitirmemişti. psikiyatrim söylemişti terapi al diye. iyiki öyle yönlendirmiş
Sizin doktorunuz kimdi acaba? Belki gitmek isteyenler olabilir burada paylaşın isterseniz panik atağı yenmişsiniz sonuçtaay üzüldüm. inşallah iyi olursunuz. online terapilerde oluyor yine destek alabilirsiniz. en önemli şey doğru doktoru bulmak bilişsel terapiyle emdr almak. benim ilaçla düzelmemişti. paxil kullanmıştım ama panik atağımı bitirmemişti. psikiyatrim söylemişti terapi al diye. iyiki öyle yönlendirmiş
Bugün yemek yaparken göğüs ağrısı başladı sonrasında midem bir garip olmaya başladı gaz var hissi oluştu çıkaramıyordum gazı sonrasında beyin Sisi yani ana odaklanamama oldu umursamadım pek ama ardından bir 5 dakika sonra falan panik atak geldi yani çarpıntı kısa sürdü umursamadığım için bir dakika falan sürdü sonrasında geçtikten sonra mide bulantısı göğüs ağrısı devam etti sol kolum ağrıyor falan yaşayan var mı bu şekilde panik ataktan sonra mide bulantısı yaşayan özellikle
Yemin ederim aynılarını yaşıyorum bende şuandada mesela tedirginimCanım bende de aynıları oluyor hatta bu aralar daha fazla sol kolda ağrı sol göğsümde baskı ağrı hissi yanma hissi sırtlarımda ağrı ve sürekli tek kaldığımda bayılacakmışım kalp krizi geçirecekmişim hissi
O mide bulantısını 2 hafta 3 hafta çektiğimi bilirim ve kilo kaybederim geçen olduğunda 8 kilo verdimYemin ederim aynılarını yaşıyorum bende şuandada mesela tedirginim
Çok kotu ya şuan bile bulanıyor benim yediğim yemek ağzıma geliyor ama kusmuyorumO mide bulantısını 2 hafta 3 hafta çektiğimi bilirim ve kilo kaybederim geçen olduğunda 8 kilo verdim
Evet canım malesef kusturmuyor bende kusamazdım havada soğuktu evin içinde deli gibi yürüyüş yapardım yürüdük sıra midem den gaz çıkardı ama nasıl bi ses kendim bile korkardım birde çok şiddetlenince bağırsaklarıma vururdu böyle ishal gibi birşey olurdum 1 günde 4 defa giderdim halim kalmazdı artık dayanamadım psikiyatri ye gittim 3 hafta olacak ilaca başladım biraz daha iyiyim çok şükür eğer gitmediysen git kardeşim ben ilaçsız atlatamadım çok kilo verdim çocuklarıma bakamaz hale geldim evde yüzüm hiç gülmüyordu bu da bi hastalık ne yapalım Rabbim dermansız dert vermesin ne zaman sormak istediğin korktuğun kafana taktığın birşey olursa yazabilir sın ben 15 yıldır mücadele ediyor um ara ara hortluyor ara ara düzeliyorumÇok kotu ya şuan bile bulanıyor benim yediğim yemek ağzıma geliyor ama kusmuyorumsizinde öyle mi
Çok teşekkür ederim ilacım var başlamayı düşünüyorum ama demir ilacı da kullanıyorum nasıl yapıcam onu bilmiyorum doktora bir sormam gerek çok zor bir şey yanlızlik tetikliyor beni en çok mideme vuruyor seninde dediğin gibi öyle bir gaz çıkartıyorum.ki aklın dururEvet canım malesef kusturmuyor bende kusamazdım havada soğuktu evin içinde deli gibi yürüyüş yapardım yürüdük sıra midem den gaz çıkardı ama nasıl bi ses kendim bile korkardım birde çok şiddetlenince bağırsaklarıma vururdu böyle ishal gibi birşey olurdum 1 günde 4 defa giderdim halim kalmazdı artık dayanamadım psikiyatri ye gittim 3 hafta olacak ilaca başladım biraz daha iyiyim çok şükür eğer gitmediysen git kardeşim ben ilaçsız atlatamadım çok kilo verdim çocuklarıma bakamaz hale geldim evde yüzüm hiç gülmüyordu bu da bi hastalık ne yapalım Rabbim dermansız dert vermesin ne zaman sormak istediğin korktuğun kafana taktığın birşey olursa yazabilir sın ben 15 yıldır mücadele ediyor um ara ara hortluyor ara ara düzeliyorum
İlacını kullan doktor un gözetiminde Allahın izniyle 3 haftaya rahatlarsınÇok teşekkür ederim ilacım var başlamayı düşünüyorum ama demir ilacı da kullanıyorum nasıl yapıcam onu bilmiyorum doktora bir sormam gerek çok zor bir şey yanlızlik tetikliyor beni en çok mideme vuruyor seninde dediğin gibi öyle bir gaz çıkartıyorum.ki aklın durur
Gerçekten mi kimBunu tedavi eden birini tanıyorum. Beni tedavi etti
Yanlız değilsin canım şunu yazarken bile iki göğsümün arasında ağrı yanma sol kolumda bileğimde ağrıYemin ederim aynılarını yaşıyorum bende şuandada mesela tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?