Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki yenebildinizmi panik atağı bateri yendiyseniz neyle nasıl? Kaç gün kullandınız birde başlarda etki etmediğini soyluyorlarBen kullandım fakat çok bir etkisi olmadı. Ama etki ettiğini söyleyen duydum.
Bende sabahları çok korkunç uyanıyorum kalp atisimi beynimde hissediyorum demir eksikligim var tedavi görüyorum ama gün içinde bitmez bu iç sıkıntısı huzursuzluk var bebeğim olduğu için çalışmıyorum evdeyim ve depresifim antidepresanlar etkilimi peki bıraktıktan sonra başa dönme olayı oluyormu cvp yazarsanız sevinirim aynı sorunu yaşayan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım varSadece basit bir panik atakla başlayan hayatım çekilmez obsesyonlar, hayal alemiyle falan devam ettiği için bir süre sonra malesef psikotik ilaçlar kullanmaya başladım. Daha sonrasında epey ilerleme kaydettim. Fakat panik atak çok tuhaf bir hastalık. İnann bana insan daha beterini görmeden bu hastalıkla nasıl başa çıkacağını bence bilmiyor. Kaç gün kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Uzun süre kullanmış olmam gerekti. Gerçi bir kaç ay ne kadar uzun süredir bilmiyorum. Sonra bi değişim farketmediğim için bıraktım. Özellikle akşamları artan bi panik vardı bende. Bazen deli olduğumu falan düşünüyordum. Sizin de buna benzerse şikayetleriniz ben genelden farklı olarak spor yapmayı önerebilirim. Vücudunuzu yordukça o enerjiyi atmak çok iyi geliyor. Birde sağlıklı beslenmeye geçtim. Bunlar ciddi anlamda yaşam kalitemi artırdı. Ek olarak bu derdi çok çeken biri sammiyetinde diyebilirim ki kan değerlerinizi ölçtürün kesinlikle. Demir eksikliği falan varsa bir n önce tedavi olun. Hatta tiroid sorununuz falan da varsa kesin tedavi olun. Çünkü bu hastalıklarda atak krizi yaratabilecek sıkıntılar veriyor vücuda. Tabi öyle bilimsel falan şeyler demiyorum. Belki katılan olmaz ciddiye alan olmaz ama ben bunların faydasını çok gördüm.
Sizi iyi hissettiren yine bı ilacin yardımı yani oylemiBaşa dönme olmaz mı hiç. Bir çok kez. Siz inanın şuan çok kötü değilsiniz. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Neler yaşadm. Çektiğim acıyı bi ben bilirim bir Allah derler ya aynen öyle. Babam şizofreni hastasıydı. Bendede bipolar bozukluk ve bi kaç psikolojik rahtsızlıklar vardı ve panik atak içlerinden biriydi sadece. Zamanla değişiyor insan. Merak etmeyin. Kafa yapınızı dünyaya bakışınızı değiştirmek ilaçlardan bin kat etkili oluyor bazen. Ha ilaçlar fayda ediyor. Ama bence ilaçlar herkese her zaman etki etmiyor. Her ilaç o kişiye etkili olmuyor. Ben çok ilaç değiştirdim fayda etmedi. En sonunda bir ilaçla dünyam değişti diyebilirim. Şimdi biliyorum biçok kişi ilaç bırakılmaz falan diyecek ama ben bıraktım. Kendimi senelerdir de iyi hissediyorum.
Tek başına ilaç beni iyi yapmadı.Sizi iyi hissettiren yine bı ilacin yardımı yani oylemi
Tek başına ilaç beni iyi yapmadı.[/QUOT. Peki tşk ederim yardiminiz icin
Peki tşk ederim yardiminiz icinTek başına ilaç beni iyi yapmadı.