- Konu Sahibi Tomris12345
-
Panik yaptığımda 160 105 i gördüm en fazla.Ama normal kaygili zamanimda yuksek cikacak korkusuyla olctugumde 140 90 95 civarı cikiyor veya 130 85 falan. Buda fazlasiyla moralimi bozuyor. Kendimi cidden hasta edicem bu gidisle! Suan bile huzursuzum. Aksam yemek yedim diye,ki fazla kacirmadim ama off offaynen benim yaşadıklarım limon elimde sürekli onu yeyince düşüyo :) kendime gülüyorum bazen salaksın diyorum ama bu düşünceyi atamıyorum mesala bugünde başıma taktım düşünüp düşünüp tansiyonumu çıkartıyorum bu arada senin kaça çıkıyo tansiyonun??
Yanlız kalınca şimdi bana bişi olacak kimse de yok kimse görmeyecek bak şimdi kalbm de çarpıyor aman göğsümde ağrıyor başımda biagirlik var tansiyon da yükseliyor diye korkuyorum kafamda deli sorular☺tansiyonm yükselince kanım koyulAsır pıhtı atar korkusu aman hamile kalsam tansiyon cikarsa kanım koyulur bebek de bende ölürse m korkusu yani Deliyim sanki en ağır vaka benim kesinyaşadıklarının aynını yaşıyorum bende herşeyi kalbime yoruyorum kolum ağrısa bile geçen hafta kalp dr da gittim hiç bişey yok dedi . ama içim 2 gün rahatsa 3.gün yine pırpır kalbimm ilaç almadan düzelmicekte sanırım kendim aşmaya çalışıyorum ama. sen de yalnız kalma korkusu varmı evde falan ben yalnız kalmaktan çok koruyorum
yoo yalnız değilsin bende varım :) çünkü aynı düşünüyoz yalnız kaldığım an bi yerim ağrımaya başlıyor dışarı çıktığımda da yalnızsam eger ya yolda düşersem hastaneye kim götürür eşime nasıl hbr verirler çocuklar napıcak kafamda deli sorularrrYanlız kalınca şimdi bana bişi olacak kimse de yok kimse görmeyecek bak şimdi kalbm de çarpıyor aman göğsümde ağrıyor başımda biagirlik var tansiyon da yükseliyor diye korkuyorum kafamda deli sorular☺tansiyonm yükselince kanım koyulAsır pıhtı atar korkusu aman hamile kalsam tansiyon cikarsa kanım koyulur bebek de bende ölürse m korkusu yani Deliyim sanki en ağır vaka benim kesin
En azından çocuk yapmissinyoo yalnız değilsin bende varım :) çünkü aynı düşünüyoz yalnız kaldığım an bi yerim ağrımaya başlıyor dışarı çıktığımda da yalnızsam eger ya yolda düşersem hastaneye kim götürür eşime nasıl hbr verirler çocuklar napıcak kafamda deli sorularrr
Sizde de mi tansiyon fobisi var?Yanlız kalınca şimdi bana bişi olacak kimse de yok kimse görmeyecek bak şimdi kalbm de çarpıyor aman göğsümde ağrıyor başımda biagirlik var tansiyon da yükseliyor diye korkuyorum kafamda deli sorular☺tansiyonm yükselince kanım koyulAsır pıhtı atar korkusu aman hamile kalsam tansiyon cikarsa kanım koyulur bebek de bende ölürse m korkusu yani Deliyim sanki en ağır vaka benim kesin
Bende kalp tansiyon her hastalığın fobisi varSizde de mi tansiyon fobisi var?
Boyle dusunme sonucta nasil fiziksel hastaliklari var insanlarin bu da oyle caresi de var ustelik Allah caresi olmayan dert vermesinKizlar bende de anksiyete var aldigim nefes yetmiyor sanki..disarida bayilma hissi geliyor yillardan beri ama bayilmadim hic..aklimiz bize oyun oynuyor ve bunu yenemiyoruz ne aci(((
ŞUAN sana imrendim namaz kılardua ederim hep ama ben asamıyorumKalpler ancak Allahin ismi ile mutmain olur" yatisir tatmin olur..devamli j yoluna giricek biticdk djyordum bi adim ileri gidemedim güclü olmak istedim olamadm normal bi insan olmak istedim olamadm psikolojim bozuk sinir stres hat safada ama inanin sonunda bende guclu bi insan oldum....sinirim sitresimde duzelicek inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?