• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak+ manik depresif

ayshe92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
75
0
16
Ankara
Arkadaşlar bir insan hem panik atak hastası olup hemde manik depresif olabilir mi ? Sırf bir kaç gün hiç uyuyamadım ve biraz sinirlendim diye arkadaşım bana manik depresif olabileceğimi söyledi ama ben panik atak tedavisi görüyorum .Acaba daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu ?

Manik depresif (Bipolar) aslında çok karmaşık bir hastalık ve içinde zaten panik atağı da barındırıyor.Birkaç gün uyumamak ve sinirlenmek ile anlaşılabilecek birşey değil çünkü bu ikisini birçok psikolojik rahatsızlığın belirtisi de olabilir.
Ben manik depresif hastasıyım sana kısaca özetliyeyim..

Kendine çok güvenmek veya hiç güvenmemek, çok mutlu bir anda bile aniden üzülmek, hiç alakası olmayan durumlara ağlamak, duygu gitgelleri, aşırı kıskançlık vs vs.. İnternette araştırırsan ne denli karmaşık bir rahatsızlık olduğunu da öğrenebilirsin.

2 kere sinirlenmekle psikolojik bir rahatsızlığın olup olmadığı anlaşılmaz tabii ki :40:
Bu durumlar devam ederse bir hekime başvurmanı öneririm ama.. Eğer gerçekten bir rahatsızlık sözkonusu ise en baştan yakalamak senin için en iyisi olacaktır..

Sevgiler..

Sadece uyku problemim var büyütülecek bir şey değil aslında yinede sormak istedim nedir ne değildir diye yardımın için çok tesekkürler canımm..

Back