- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
konusmayi ben baslattim. esimle. ama o bana olanlarin kendi socu oldugu icin. ayrilirsak sen daha iyi olursun belki dedi. ben seni birdaha boyle gormeye sana birsey oldugu dusuncesine katlanamam dedi. ama bende suan saglikli dusunemiyorumvalla dehşete düştüm şuan eşiniz sizi gerçekten seviyormu bilemedim... nedemek boşanmak o halde ki birine söylenecek şeylermi ? siz daha kendinizi toplayamamışken eşiniz neleri kurmuş geçirmiş içinden valla bilemedim ben allah yardımcınız olsun bende panik atak hastasıyım bi zaman sonra acil servislere gitmekten bıkacaksınız...hersey kendinizde bitiyor ben kendim yendim bunu ilaç kullanmadım ama kullansam daha mı iyi di bilmıyorum cunku bende de bazı travmalar kaldı... bence en acilinden iyi bir dr bulun ve tedavi olun...
cok guclu bir insanmisimiz. bende kafsyi yemis gibi hissediyorum. evde durmak istemiyorum ama cok fazla sansim yok kizim 4 yasinda. onun icin dik durmaliyim. strestrn uzak kalmali kemdimi toparlamaliyim.kendimi tolladiktan sonra bide okula almancsya yogunlamsalim hayatimda bu sureci birdaha grcirmemeyi denemeliyim. hayatta tek ogrendigim sey care insanin kendisi. esim bile ben mutlu olacaksam ayrilmayi dusundu.. ama mutlu bile degilsem tedavim icin yardim ettikten sonra yapabilirdi. beni seviyor aslinda ama kaldiramiyo oda olanlari. bilmiyorum kendimi toplicam sartlsrimi olusturicam ve belkide ayrikmaliyiz.Canım öncelikle çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın bende yurtdışına gelin gittim cıvıl cıvıl bir kızdım ailemde neşe dolu pozitif insanlardır ordan çıkıp delilerin içine düştüm her yaptığım hata aldığım nefese kadar karışan insanlar ve bende ilk kızımda ameliyattan çıktım aynen senin gibi çırpınıyorum ölüyorum diye yeniden bayıltmışlar ilk panik atak öyle başladı zamanla beni etkisi altına aldı ağır depresyonda eklendi kaç yıl hastanelerde buz gibi klimanın altında yapayalnız ölü gibi günlerce yattım binlerce iğne hap verildi şiştimde şiştim sonunda reflüde eklendi en son dedimki hastanede yatarken kızım bu kadar acıyı çekiyorsun kim yanında neden niçin burdasın sana birşey olsa kim bakacak kuzucuklarını kalk toparlan sirkelen hayat o kadar kısa kiiii kimse için şu hale düşmene değmez aynısını çinli drda dedi ve bunu beynime yer ettim geçen yıldan beri depresyonda atakda geçirmiyorum çok şükür ama reflü belasından kurtulamadım yinede çok şükür rabbime çok yol katettim
kemdimi yanliz hayatla bas etmek zorunda olan biri gibi hissediyorum. kesinlikle tedavi olmaliyim. bu kiriz bana bir isaret. kedimi kayvetmek istemiyorum saglikli olmali sonrada saglikli kararlar vermeliyimAnne oldukdan sonra anladımki
Önce kendini düşünüceksin sonra evlatlarını
Gerisi teferruat...
cok seyi hatirlamiyotum. ama olecek gibi hissettim nefes almaadigimi. ama doktor hepsinin normal oldugunu soylemis. stressten demisHasta insanlarla muhatap olmak insani hasta eder gecmis olmuş. Güçlüyüm atlattim saniyorsun ama psikolojini zorlamak fiziksel zararlar olarak geri dönüyor bünyeye. Sana bisey olsa esin cok umursar mi mesela. Kendini düşün sirf öldüğünle kalirsin hayat oyle boktan bisey.
Kalpte sikisma batma oluyor muydu atak esnasinda?
Hemen kolayı seçme tatlım benimde geldiğimde this a book my name is basit ingilizceden başka ingilizcem yoktu ben nemi yaptım okudum asla kolayı seçmedim şuan ingilizlerle bile muhabbet ediyorum o seviyeye geldim yinede gidiyorum okula ingilizce hergün değişiyor cümleler kısaltılıyor sende git iyice almancayı sök ne zaman ingilizcem ilerledi kendimi daha güçlü hissediyorum artık hiçbir fırtına beni deviremez ikincisi eşimi ben seçtim ama ailesini ben seçmedim o yüzden eşimle huzurlu mutluyum gerisini tınlamıyorum bazen dinlemiyorum bile kvdemle kpderimi dinliyormuş gibi yapıyorum istediğimi yiyor içiyor geziyorum çoçuklarımla bu hayat benim benim kurallarıma göre yaşıyorum kimseyi zerre kadar ilgilendirmez beni seven kabul eden böyle etsin etmeyenin kendi seçimi diyorum yoluma devam tavsiye ederim sende böyle yap akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olup onlar benim kahrımı çeksin birazdacok guclu bir insanmisimiz. bende kafsyi yemis gibi hissediyorum. evde durmak istemiyorum ama cok fazla sansim yok kizim 4 yasinda. onun icin dik durmaliyim. strestrn uzak kalmali kemdimi toparlamaliyim.kendimi tolladiktan sonra bide okula almancsya yogunlamsalim hayatimda bu sureci birdaha grcirmemeyi denemeliyim. hayatta tek ogrendigim sey care insanin kendisi. esim bile ben mutlu olacaksam ayrilmayi dusundu.. ama mutlu bile degilsem tedavim icin yardim ettikten sonra yapabilirdi. beni seviyor aslinda ama kaldiramiyo oda olanlari. bilmiyorum kendimi toplicam sartlsrimi olusturicam ve belkide ayrikmaliyiz.
bilmoyorum benim yuzumden olmasini birdaha kaldiramam. sana benim yuzimden bisey olursa bende galiba hayatimin sonuna kadar affetmem dedi.. bilmiyorum sevsede sevmesede umrumda drgil suan umrumda olan tek sey stresten uzak dirmak olan kimseye olmicak bana olacakDüşüncesizce konuşmuş. Üzgün olduğu içn mi yoksa gerçekten boşanmak istediği için mi o cümleleri kurdu?
Yoksa eski sorunlardan dolayı canı mı sıkıldı da bir an böyle umutsuzca konuştu?
Eşiniz sizi sevmiyor gibi bir cümle asla kuramayız, aranızda yaşananlar sizi ilgilendirir.
Burda yazdıklarınızla yargılayamayız..
harikasiniz .bundan bir 1 sene kadar bende voyle bir insan oldum. bu yasadigima inanmiyorumHemen kolayı seçme tatlım benimde geldiğimde this a book my name is basit ingilizceden başka ingilizcem yoktu ben nemi yaptım okudum asla kolayı seçmedim şuan ingilizlerle bile muhabbet ediyorum o seviyeye geldim yinede gidiyorum okula ingilizce hergün değişiyor cümleler kısaltılıyor sende git iyice almancayı sök ne zaman ingilizcem ilerledi kendimi daha güçlü hissediyorum artık hiçbir fırtına beni deviremez ikincisi eşimi ben seçtim ama ailesini ben seçmedim o yüzden eşimle huzurlu mutluyum gerisini tınlamıyorum bazen dinlemiyorum bile kvdemle kpderimi dinliyormuş gibi yapıyorum istediğimi yiyor içiyor geziyorum çoçuklarımla bu hayat benim benim kurallarıma göre yaşıyorum kimseyi zerre kadar ilgilendirmez beni seven kabul eden böyle etsin etmeyenin kendi seçimi diyorum yoluma devam tavsiye ederim sende böyle yap akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olup onlar benim kahrımı çeksin birazda
inanin bilmiyorum oda cok kotu bi cocukluk gecirmis herseyi ne olursa olsun sinirle atiyo icinden hasta olsan sinirkeniyo hastasin diye.ben eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum aksine belli ki o da size bir şey olacağından çok korkmuş kendini sorumlu hissettiği için boşanırsanız ssizin daha iyi olacağınızı düşünüp bunu dile getirmiş bence. sizi istemediğinden falan değil. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?