“Panik Atak Hastasıyım” diyor, ama??

Evet yakınız. Bunun ilacı falan yok. Kafasına taktığı konularda her insana ne oluyorsa ona da oluyor. O kadar.

Görümcenizi de atsanız atamazsınız

Aynen öyle. Örneğinize çok güldüm

Merak ettiğim buydu İşte. Olmazsa olmazlar. Ok teşekkürler..

Sürekli kullandığınız bir ilaç var mı? Veya panik atak geldiğinde almanız gereken bir ilaç?

Bende 5 yıldır panik atak hastasıyım mesela bende ölüm korkusu olmuyor. Şöyle ki bir konuya ya da bir olaya çok üzüldüysem eğer o günün gecesi gece uykumda başlıyor ataklar ne uyuduğumu anlarım ne uyandığımı yoğun bir baş ağrısıyla kalkarım ve ataklarım gün boyu ne zaman geleceği belli olmadan gelir 2-3 dk sürer ve geçer o an elim ayağım buz keser kalbim hızlı atar soğuk soğuk terlerim bunları yaşamımın sebebide bir anda bulunduğum ortamdan farklı bi ortama girmiş gibi olurum ve kafayı yicek delircek gibi hissederim kendimi o an orda olduğuma kendimi inandırmam içinde mutlaka birinin elini tutmam ya da dokunmam gerekir. Malesef ben biraz ağır geçiriyorum ve bu bir gün yaşadığım atakların etkisi üç gün beni sallıyor sersem ediyor. Yani kısacası panik atak hastası olsa mutlaka yanında sürekli bulunan biri anlar ben söylesem bile benim çevremdekiler o gün atak geçirdiğimi bilirler anlarlar belli ediyorum çünkü belki kişiden kişiye değişir ama bence ilgi görmek istediği için yalan söylüyor olabilir

Sanmam, işine yarayacak yalanları kullanıyor gibi.
Ayrıca panik atak olsa bile senin sorumluluğunda değil o kişi, insanlar panik atak diye bize het höt yapmalarına izin verecek değiliz
Zaten mesafeli olmamın sebebi de budur. Sanırım o da bu duruma çok takılıyor.

Sizin durumunuzu okuduktan sonra onda panik atak olmadığına iyice emin oldum. Teşekkürler. Umarım sizinki de bir daha tekrarlamaz.

ben de aksine bırakın belki var belki yok buna kafa bile yormayın diyorum. biri sizi kendine rakip seçerse onla savaşmamayı seçin siz de. inanın daha tatlı bir nakavt oluyor.

benim de hayatımda böyle biri oldu arkadaşımdı uzaklaştım kurtulamadım hala rakip mod devam ediyordu sonra ben tamamen onun rakibi olabileceği konumdan kendimi değiştirdim (ama amacım onun için değildi kendim başka sebeplerden yaptım bu da yan artısı oldu) şu an gördüğüm bildiğim kadarıyla yolunu şaşırmış durumda çünkü hırslanıp da kendine motivasyon aracı yapabileceği biri kalmadı kendiyle baş başa

inanın kafa yormaya değmez. en yakınınız olsa bile değmez.

O kadar kendi halimdeyim ki. Haklısınız, tamamen katılıyorum. İnsanlar bunu neden yapar anlaşılabilir gibi değil.

bir panik bozukluk hastasının ağzından süreci okuyabilirsiniz, belki faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…