Teyzem vefaat etmiş kalp krizinden başka bir şehirde yaşıyorum memleket e gidiyorum otobüsle panik atak geçiriyorum haberi aldığımdan beri çok kötüyüm öldüm öldüm dirildim resmen
Teyzem vefaat etmiş kalp krizinden başka bir şehirde yaşıyorum memleket e gidiyorum otobüsle panik atak geçiriyorum haberi aldığımdan beri çok kötüyüm öldüm öldüm dirildim resmen
Hissettikleriniz gayet normal bu hisler panik hissi. Ama bunları düşünerek stresinizi arttırmayın. Elinizi hafif ıslatıp yüzünüzü ıslatın sakinleştirir
Hissettikleriniz gayet normal bu hisler panik hissi. Ama bunları düşünerek stresinizi arttırmayın. Elinizi hafif ıslatıp yüzünüzü ıslatın sakinleştirir
Kafanızı dağıtacak bi şeyler izleyin ne bileyim adını feriha koydum filan. Hem kafa yormayacak kadar çerez hem de sürükleyici bi şeyler. Birşeyler atıştırmak da vücudunuzu meşgul eder nefesiniz filan normale döner
Öncelikle başınız sağ olsun. Bildiğim kadarıyla sakinliğinizi korumaya çalışarak derin nefesler almanızın faydası oluyor. Kafanızı dağıtacak bir şeyler yapabilirsiniz mesela müzik dinleyin