• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak: Baş dünmesi,bayılma hissi

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.045
836
123
merhaba ben 4 5 yıl önce yaşadım ilk panik atağı...sonrasında tahmin edeceğiniz gibi ilaç içtim iyi oldum bıraktım tekrar başladım böyle devam etti..1 senedir yine ilaç kullanıyorum..uzun süre iyi oluyorum sonra bi gün yine patlak veriyo...beni panik atakla ilgili en korkutan his bayılma hissi...sanırım bunun yanında sosyal fobide var kalabalığa girdiğim zaman hatta girmeden önce başlıyo ya nefesim yetmiyo gibi oluyo bazende kafamda uyuşma oluo sanki gözlerim ağırlaşıyor...bugün öyle oldu mesela...alsancağa gitmem gerekiodu daha gitmeden önce stresim başladı göz kapaklarımda ağırlık hissi oldu ve bütün gün geçmedi...daha çok bayılmaktan korkuyorum resil olma korkusu hata yapma korkusu çok var...sanki durduk yere gözüm kararıcak ve bayılıcakmışım gibi hissediyorum ve öyle gibide oluo...oyüzden hep hızlı davranıyorum biyerde çok uzun süre duramıyorum özellikle ayakta bi soraya falan giriceksem bana zulüm...bugün eşim aradı seninle turkcell e gidelim yrn tarifeni değiştirelim diye ben şimdiden düşünüyorum nasıl gidicem napıcam diye...beni çok yoruyo...nasıl atlatıcam bilmiyorum...dışardan bakıldığında iyi görünüyorum çok sıkıntı belli eden biri değilimdir çok çok kötü olursam ben iyi değilim der otururum biyere yada ortamdan giderim...ama gelin görünki beni çok yoruyo..tamamen kurtulmak istiyorum..kendimi zorluyorum inadına bazen kalabalığa giriyorum yada korktuğum başka şeyin üstüne gidiyorum bazen yapabiliyorum bazende çok kötü oluyorum...bilmiyorum ne yapıcağımı...ve öyle bir zamandayızki kimsrye bu kadar açık anlatamıyorum bana karşı kullanırlar yada zayıf görürler diye...sadece üstten üstten anlatıyorum herkeste beni iyi zannediyor...çok yazdım biliyorum ama çok ihtiyacım vardı içimi dökmeye...

yaygın anksiyete bozukluğum var benimde.bendede kalabalık ortamlarda bayılma korkusu vardı.birisiyle göz göze gelince fenalaşmaktan korkuyordum..ama kendimi hiç eve kapatmadım.üstüne gittim bu korkumun.inadına kalabalık yerlere gittim fenalaştım hatta.bi keresinde ailecek kalabalık bi restorana gitmiştik hiç unutmam.daha oturur oturmaz benim kaygılar korkular başlamıştı.aileme atak gelebilir korkmayın dedim cünkü onlar benden fazla panik yapıyordu.çok stres yaptım ama atak gelmedi bayılmadım rezilde olmadım.korkunun üzerine git biliyorum çok sancılı bi süreç ama inan böyle geçiyor

yaygın anksiyete bozukluğum var benimde.bendede kalabalık ortamlarda bayılma korkusu vardı.birisiyle göz göze gelince fenalaşmaktan korkuyordum..ama kendimi hiç eve kapatmadım.üstüne gittim bu korkumun.inadına kalabalık yerlere gittim fenalaştım hatta.bi keresinde ailecek kalabalık bi restorana gitmiştik hiç unutmam.daha oturur oturmaz benim kaygılar korkular başlamıştı.aileme atak gelebilir korkmayın dedim cünkü onlar benden fazla panik yapıyordu.çok stres yaptım ama atak gelmedi bayılmadım rezilde olmadım.korkunun üzerine git biliyorum çok sancılı bi süreç ama inan böyle geçiyor
Bende aynı öyleyim..gözgöze gelmekten korkuyorum...üstüne gidiyorum zorluyorum kendimi...bikaç gündür iyi hissetmiyorum ama ne olursa olsun zorlucam...

Back