- 11 Eylül 2023
- 625
- 72
- Konu Sahibi Kleopatra11
Ben 5 aydır panik atak hastasıyım yani aniden bebeğimi emzirirken panik atak geçirdim sonrasında bu devam etti ve anksiyete ye döndü hergun kalbim sol kol ağrısı özellikle sırt ağrısı böyle resmen nefes alamıyorum kalp krizi geçiriyorum ben psikoloğa gittim 7 seans pek fayda etmedi doğu gibi bir yerde bide biz merkezde değiliz o yüzden ilçelerde psikolog az o yüzden şansım yok . Ailemde eşimde artık sürekli ataklarımdan bıktı sürekli doktora gidiyorum beyin Tomografi kalp ultrasonu EKG kardiyoloji troidler hemotoloji ama MaşAllah sağlıklıyim çok şükür bu panik atak durumlarını yaşamadan önce ben kına lekesi ile uyandım bı kaç defa ailem gelmiş üzerinde başka birşey var sen çok değiştin doktorlar biseyin yok diyor yav diyorum psikolojik ne demek sen deli misin bak adam boşar deli der çocuğu alır senden hocaya gidelim valla için baydı artık sürekli zaten atak yaşıyorum düzgün psikolog bulmak için bı süre kaynanamin yanına İstanbul'a gidicem orda terapi alacağım benim gibi Göğüs ağrısı sol kol sol.bacak sırt ağrıları nefes kesilmesi sırtıma.bi.agri giriyor nefesimi kesiyor sürekli kalp krizi geçirip öleceğim hissi ortamda yabancılaşma sesleri farklı algılama resmen catlayacagim orta yerimden iç sıkıntısı daralti bunaltı fakan çok yoruldum bu durumdan