• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak anksiyete acıll

Loves17

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
12
2
6
29
Merhabalar ben dogum yaptım 2 ci ayda panik atagım cok kotu tuttu daha oncede de vardı ama bu kadar degıldı benım gıbı aynı sekılde yasayanlar varmı yada bı dua onerebılcegınız emzırıyorum cunku beynimi sanki bişey sıkıyor tepeden ağırlık oluyor ter bas basması bayılcak hissi denge bozukluluğu tabı bu panikle tansiyonum 13 12 ye cıkıyor yasayan varsa yardımcı olsun ne olur cok zorluyor beni ılacta kullanamam

Merhabalar, lütfen sakin olun ben de 12 yıldır var sadece ilk 2 yıl ilaç kullandım, sonrasında terapi aldım. Artık kendimi kontrol edebiliyorum. Bu 12 yıl boyunca kendimi fazlasıyla gözlemledim. Kan değerlerim düştüğünde kesinlikle tekrarlıyor artık anlıyorum. Doğum sonrasında da bir çok kan değeri düşüyor bu da tetikliyor bazen. Benim önerim önce bir dahiliye doktoruna görüşüp Ferritin, B12, Folik Asit, D vitamini ve Tiroit baktırmanız. İlk psikiyatriye gittiğimde bunlara bakmışlardı ve tiroit hariç hepsi kötüydü, beslenmeme pek dikkat etmiyorum düzenli olarak düşüyor, düştükçe kaygı bozukluğum artıyor bu bir kısır döngü oldu ama kendime artık şöyle diyorum sen hasta değilsin korkma, bunlar geçiyor, hep böyle oldu. Eksik varsa takviye alın. Sevgiler

Back