F figenayliz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2015 22 4 41 Cuma 19:47 Konu Sahibi figenayliz #1 kızlar geçenlerde doktor tiroidden şüphelendi ve ultrason istedi sonucumu gösteremedim henüz Allah rızası için anlayanlar yorum yapabilir mi Eklentiler 1000036272.jpg 71 KB · Görüntüleme: 11
kızlar geçenlerde doktor tiroidden şüphelendi ve ultrason istedi sonucumu gösteremedim henüz Allah rızası için anlayanlar yorum yapabilir mi
kedileriseviyorumm Aktif Üye Pro Üye 2 Ekim 2023 803 1.606 28 Cuma 19:48 Konu Sahibi figenayliz #2 Bence çok ciddi bir durum yok nodül yokmuş bu çok iyi bir şey
F figenayliz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2015 22 4 41 Cuma 20:25 Konu Sahibi figenayliz #3 kedileriseviyorumm .!.: Bence çok ciddi bir durum yok nodül yokmuş bu çok iyi bir şey Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.hetorejen diyince korktum bende
kedileriseviyorumm .!.: Bence çok ciddi bir durum yok nodül yokmuş bu çok iyi bir şey Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.hetorejen diyince korktum bende
B Bluesun Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2016 139 37 32 Cumartesi 02:37 Konu Sahibi figenayliz #4 figenayliz .!.: kızlar geçenlerde doktor tiroidden şüphelendi ve ultrason istedi sonucumu gösteremedim henüz Allah rızası için anlayanlar yorum yapabilir mi Genişletmek için tıkla... Troid de ve lenflerinde nodül yokmuş bu iyi birşey ama troidid yazan şey troid iltihabı yani hasimato olarak geçiyor. Ben de hasimato hastasıyım çünkü.. endişe edicek birşey yok. Kan değerlerinde tiroid değerlerine ve antikor degerlerine bakarlar.
figenayliz .!.: kızlar geçenlerde doktor tiroidden şüphelendi ve ultrason istedi sonucumu gösteremedim henüz Allah rızası için anlayanlar yorum yapabilir mi Genişletmek için tıkla... Troid de ve lenflerinde nodül yokmuş bu iyi birşey ama troidid yazan şey troid iltihabı yani hasimato olarak geçiyor. Ben de hasimato hastasıyım çünkü.. endişe edicek birşey yok. Kan değerlerinde tiroid değerlerine ve antikor degerlerine bakarlar.