- 16 Ağustos 2021
- 14
- 7
- 42
Yıllarca boğuştugum en iyi zamanlarımın cehenneme döndüğü o günleri hatırlamak bile istemiyorum...yaşamayan bilemez..yaşadım ve sizi çok iyi anlıyorum.ve inanıyorum ki bizi bizden başkası da anlayamaz..ya güler geçer.. ya hiç bulaşmaz vs. Ama yasayan bizzat ilgilenir hele de benim gb izin yıllar mücadele edip kurtulmuşsa bunu görev bilir.. Ben yıllarca kadınlar kulübünde benim gb olanlardan destek buldum.simdi ise destek olmak için girdim. Eger sizde bu illetten kurtulmak istiyorsanız seve seve sizinle ilgilenirim.şifa önce Rabbimden ama bir aracı da şart.. Ben reiki şifa enerjileriyle şu an bu durumdayım son zamanlarda çok popüler olmuş aslında atalarımızdan gelen fakat ne yazık ki hiçbir bilgiye sahip olmadığımız yaradanımızın bizlere bahşettiği o muazzam enerjiler.. hele de yerinde ve layıkıyla kullandık mı hayat daha güzel olmasında ne yapsın..burda detaylarla belki ilgisini çekmeyen arkadaşlarımın kafasını karıştırmak istemem..eğer gerçekten kurtulmak isteyen ve önce allah a sonra da onun bize verdiği bu güzel hayata dört elle sarılmak ve her nimetinden yararlanmak isteyenleriniz varsa bana özelden ulaşabilirler.. hepinize sevgiler