• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik arak ile nasil bas ederim

hande17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
21
0
36
34
Şanlıurfa
Eminimki benim bu halimi en iyi panik atak hastasi olanlar anlar
Nasil bas edilir neler yapilir biilmiyorum her dakika en kotuyu dusunmek acaba nedir diye butun bir gununu dusunmek ile gecirmek dunyanin en kotu seyi.
Her dakika doktorda olmakta cabasi geceleri doktora gidip surekli ekg cektirmek artik acildeki doktorun beni diger seferde kovalayacagini dusunuyorum 17 yasnda olup bunlar ile bas etmekte cok zor eminim beni anlayacak cok kisi vardir

Psikolojik yardım almanızı öneririm, beden ve nefes egzersizlerini öğrenmeniz ve uygulamanız yardımcı olabilir, ama bir psikologtan yardım alın derim.

Eminimki benim bu halimi en iyi panik atak hastasi olanlar anlar
Nasil bas edilir neler yapilir biilmiyorum her dakika en kotuyu dusunmek acaba nedir diye butun bir gununu dusunmek ile gecirmek dunyanin en kotu seyi.
Her dakika doktorda olmakta cabasi geceleri doktora gidip surekli ekg cektirmek artik acildeki doktorun beni diger seferde kovalayacagini dusunuyorum 17 yasnda olup bunlar ile bas etmekte cok zor eminim beni anlayacak cok kisi vardir

canım öncelıkle cok gecmıs olsun bende senin yaslarında yakalandm bu rahatsızlıga.sürekli acıle gitmek ıstıyordm ordakı dr lardan güç alıyordum.hep en kötüyü düşünüyordum.ailemı kaybetme korkusu.en ufak bşy de ben ölüyorum diyordum.ilk başta ılaclarını sakın aksatma.ve şöyle düşün bu bir atak asla aklını ytrmceksın ve kımseye bşy olmucak en fazla 15 dk içide kendine gelceksin.nzaman kendını kotu hıssetsen baska brseye odaklan oyun olur ınternet olur tv olur mzk olur vb..seni mutlu eden seylerı yap.bende cok kötu zamanla gecırdım delırecegımı bıle düşündüm ama cok şükür şimdi iyiyim sende iyi olursun ınşallah

Back