Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Pangastrit hastalığı olan biri var mı?

indegoblack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
2
0
1
18
Merhabalar, 18 yaşındayım ve panik ataklarımın, stresimin çok sık olduğu bir dönemde gastrit başladı, verilen ilaçlar geçirmedi ve şubatın sonunda endoskopi oldum sonuçta pangastrit yazıyordu, biyopside de kronik gastrit. (non atrofik, non aktif h. pylori yok) Yine doktorumun verdiği ilaçları kullanmaya çalışıyorum ama bana mısın demiyor. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum, 5 aydır böyle ve ağrı çekmekten ağlıyorum artık. Hayatım zehir oldu. Sizce bir psikiyatri uzmanına görünmeli miyim bu durumda yardımcı olurlar mı? Çünkü ne zaman midem için bir şeyler arayışına girsem pangastrit mide kanserine dönüşebilir diyen bir sürü video düşüyor önüme ve stresim tetikleniyor, o da mideyi tetikliyor. Kısır döngüye girmiş gibiyim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler şimdiden..

Merhaba canım .gastrit çoğu insanda var .bu çok takilcak bı durum degil.kaygi bozukluğunu cozmen gerek.bende kaygı bozukluğu yaşadığım icin bende çözemedim henüzoyuzden nasıl yol ciziceksin bilmiyorum.bazilari YouTube da psikologların videolarını izleyerek bile çözüyor.Allah im hepimize şifa versin

Teşekkürler yorumunuz içinn, panik atağım ve sağlık anksiyetem olduğu için midemi böyle mahvettim zaten işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum..

Teşekkürler yorumunuz içinn, panik atağım ve sağlık anksiyetem olduğu için midemi böyle mahvettim zaten işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum..
En kısa zamanda hayırla kolaylikla nasip olsun hepimize.yasin çok küçük daha çabuk atlatırsın .en azından bu senin için umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…