• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemi ve doktora gitmek

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Arkadaşlar merhaba,
Şu sıralar boğazımda bişey varmış gibi hissediyorum. Geniz akıntım bayadır çok aslında. Geçenlerde boynumda ufak bi beze farkettim. Daha önce de vardı ama bu yeni sanırım. Boğaz kuruluğum falan var neyse. Bugün KBB’den randevu aldım ama hastaneye gitmeye özellikle KBB muayenesi olmaya baya korkuyorum. Aranızda bu süreçte gidip muayene olan var mı? Geçenlerde dinlediğim bir doktor hastaneye gitme korkusunun ciddi sonuçlara yol açabileceğini, hastanelerin güvenli olduğunu söyledi. Sizce bir- iki hafta daha beklemeli miyim? Yoksa gidip muayene olmalı mıyım?

Bugün sürekli halsizlik göz kararması sonucu gitmek zorunda kaldım
Genel anlamda herkes maskeli ama anladığım kadarıyla insanlar tedavi için gidiyor gereksiz bir doluluk yok
Sonuç göstermeye öğleden sonra gittiğimde sekreterde maske olmadığını farkettim
Temizlik gorevlilerinde bazısında var bazısında yok
Doktorda da yoktu maske masanın üstündeydi
Bende tedirgindim ama genel anlamda biz bikere girip çıkıyoruz ordaki görevliler günde kac İnsanla bir aradalar onların rahatlığı benide biraz olsun rahatlattı.
Bence maskenizi takip kendiniz koruyarak gidin ihmal etmeyin

Çok teşekkür ederim. KBB olduğu için biraz gerildim. Randevum salı günü o zamana kadar iyi hissedersem iptal ederim. Artık her şeyin hayırlısı olsun, ben tüm önlemleri aldım ama yine de korkuyor insan.

Diş doktoruna gitmek zorunda kaldım birşey yapamadılar özele gittim tekrar ama gerekli önlemleri heryer alıyor korkacak bir durum yok bence sizde önleminizi alın birşey olmaz Allah şifa versin inşallah

Back