- 18 Haziran 2018
- 13
- 1
- Konu Sahibi zumrudu-anka
Genetik Göz Çevresi kahverengiliğinden kurtulan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bir anda oluştu. Yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Bahsettiğiniz uygulama sadece gözaltı için miNeslim Güngen bu konuyla yakından ilgileniyor 2018 Haziran başı yeni getirdiği bir uygulama var ama çok yeni olduğu için şimdilik gözlemliyorum. Sihirli İğneler adında göz altına ten renginde bir nevi dövme şeklinde. Kafama takılan gusle ve abdeste mani olup olmayacağı idi. Eğer bu renk pigmentleri deri altına işleniyorsa bir manisi yok. Ama tam olarak çözemedim gerçekten deri altına mı yoksa yüzeysel deri üstüne mi?
İnstagramda hesabı var ismini yazın çıkıyor.. Kadının yapmadığı bir şey yokki :)Bende de bir anda oluştu. Yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Bahsettiğiniz uygulama sadece gözaltı için mi
Işık dolgusundan çok memnun olan duymadım..Benimde gözaltı morluğum var.
Işık dolgusu yaptırmak istiyorum. Araştırıyorum bakalım.
Ben bugün yaptırdım daha ilk günden çok memnunum. Pişman olurum Hemde verdiğim para ziyan olur diye çok korktum Başta. En ucuzu değil en iyiyi araştırdım. Fiyat olaraktan piyasanın üzerinde değildi. Bu kadar mı değiştirir ifadeyi. Bayıldım ben. Ne topaklanma oldu , ne morarma. Öncesi ve sonrası fotoğraf çektiler sonuca ben bile şaşırdımIşık dolgusundan çok memnun olan duymadım..
Fotoğraf atabilir misiniz bende düşünüyorum da birde ne kadar a yaptırdınızBen bugün yaptırdım daha ilk günden çok memnunum. Pişman olurum Hemde verdiğim para ziyan olur diye çok korktum Başta. En ucuzu değil en iyiyi araştırdım. Fiyat olaraktan piyasanın üzerinde değildi. Bu kadar mı değiştirir ifadeyi. Bayıldım ben. Ne topaklanma oldu , ne morarma. Öncesi ve sonrası fotoğraf çektiler sonuca ben bile şaşırdım
1400 e yaptırdım doktorun adı güncel Öztürk . Sayfasında hasta fotoğrafları var. Çok araştırarak gittim kendisine ve çok memnun kaldım. Önceden sürekli kapatıcı sürerdim bir kaç kat. Yine de o yorgun ifade gitmezdi. Ama artık makyaj bile yapmıyorum. Kesinlikle en ufak bir sorun yaşamadım çok doğal bir şekilde doldurdu boşluğu. Üstelik bana iki tüp gitti ama benden 1 tüpün ücretini aldılar. Çok memnunum her sene mutlaka tekrarlayacağımFotoğraf atabilir misiniz bende düşünüyorum da birde ne kadar a yaptırdınız
Aaa biliyorum o doktoru ama ben Gaziantep deyim keşke burda da olsaydı çünkü benim de morluklar ile başım dertte ne yapsam geçmiyor kapatıcı sürünce grileşiyor bıktım iyice1400 e yaptırdım doktorun adı güncel Öztürk . Sayfasında hasta fotoğrafları var. Çok araştırarak gittim kendisine ve çok memnun kaldım. Önceden sürekli kapatıcı sürerdim bir kaç kat. Yine de o yorgun ifade gitmezdi. Ama artık makyaj bile yapmıyorum. Kesinlikle en ufak bir sorun yaşamadım çok doğal bir şekilde doldurdu boşluğu. Üstelik bana iki tüp gitti ama benden 1 tüpün ücretini aldılar. Çok memnunum her sene mutlaka tekrarlayacağım
Bende Mardin’de yaşıyorum buradan gittim. O taraflara geçersen hiç şüphen olmasın çok iyi bir doktorAaa biliyorum o doktoru ama ben Gaziantep deyim keşke burda da olsaydı çünkü benim de morluklar ile başım dertte ne yapsam geçmiyor kapatıcı sürünce grileşiyor bıktım iyice
Aaa biliyorum o doktoru ama ben Gaziantep deyim keşke burda da olsaydı çünkü benim de morluklar ile başım dertte ne yapsam geçmiyor kapatıcı sürünce grileşiyor bıktım iyice
İnşallah yolum düşerse gerçi o doktor çok yoğun randevusuz zor olur bakalım inşallah denk gelirSadece göz altı yaptırdım yüzümde çizgi kırışıklık vs hiç birşey yoktu bugüne kadar yaptırdığım ilk operasyon oldu ve çok memnun kaldım . gözaltım çukur bölge yorgun bir ifade veriyordu sonradan kimse yüzümde farkı anlamadı . Sadece bir güzellik gelmiş sana diyorlar ama sen bariz anlıyorsun farkını
İnşallah yolum düşerse gerçi o doktor çok yoğun randevusuz zor olur bakalım inşallah denk gelir