• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Pancoast tümörü

demet_torino

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
12
7
1
43
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..Bundan 6 ay önce kanser oldugumu ogrendım.Bır sene boyunca kapısını calmadıgım dr kalmadı oyle garip teşhısler koydular ki ! Fibromiyalji ms.. Fızık tedavıye gonderen bıle oldu! Gecmek bılmek bılmeyen agrılarım goguste ve sırtımda ınanılmaz bır agrı kolumda yanma ısrarlarım sonucu cekılen mr da akcıgerın ustunde tumor oldugu teshıs edıldı 7 kemoterapi ve 35 kur radyoterapi aldım tumor sınırlerın ustunde oldugu ıcın sol elımın serce ve yuzuk parmagım radyoterapiden sonra felclı gıbı kaldı :( salı gunu tekrar pet cekılecek var mı benım yasadıkşarımı yasayıp atlatan aynı cins tumorden oldukca nadir gorulen bir türmüş piyango bana patladı :(((

çok tesekkur ederım arkaslar benım 3.evre kemıge sıcramıs durumda ve kemık agrısı cok kotu bursey ameliyat olamadım cunku tumorun yerı cok kırıtık bır yerde sol kola gıden sınırlerı tutmus dolayısıyla felc kslma ıhtımalım var 7 kur kemoterapi 35 kur rafyoterapi aldım ıkı gun once pet ve bt cekıldı bakalım sonuc ne cıkacak umarım ölmustur ki buna gercekten dua edıyorum cok yoruldum :(

çok tesekkur ederım arkaslar benım 3.evre kemıge sıcramıs durumda ve kemık agrısı cok kotu bursey ameliyat olamadım cunku tumorun yerı cok kırıtık bır yerde sol kola gıden sınırlerı tutmus dolayısıyla felc kslma ıhtımalım var 7 kur kemoterapi 35 kur rafyoterapi aldım ıkı gun once pet ve bt cekıldı bakalım sonuc ne cıkacak umarım ölmustur ki buna gercekten dua edıyorum cok yoruldum :KK43:
inisAllah Allah in izniyle bitmistir o kotu hastalik :(
Amin Amin Amin

4 ekımde sonucları alıcam.. Kolumdakı yanmalar ve hafıf agrı gerı dondu ondan korkuyorum yok mu tanıdıgı bırı aynı tur tumoru olan gercı cok nadır bur tumormus
canim farkli kanser turunden akrabalarim var. mesela dayim girtlak kanseri 20 senedir dondurulmus duruyo. mesela kv dem rahim kanseri sarmis ti hep temizlendi gogsunun altindan itibaren boylamasina acik ameliyat oldu 12 saat falan surdu sarmis hep alindi sukur iyi 4-5 sene oldu he ameliyat olali kendi isini kendi gorur .bide ben sana en yakinlarimi dedim sana artik herkeste var bu illet grip gibi bisey oldu .
onemli olan dogru doktor dogru teshis birde yedigine ictigine dikkat et gulum sakin ama sakin kilo verme sakinnnn

4 ekımde sonucları alıcam.. Kolumdakı yanmalar ve hafıf agrı gerı dondu ondan korkuyorum yok mu tanıdıgı bırı aynı tur tumoru olan gercı cok nadır bur tumormus
demeyi unuttum teyzemde rahim kanseri rahmin bir kismi alindi.oda mavi isin falan gordu. simdi daha yeni kontrolleri senede 1 e cikti

canim moral bozacak insanlarla gorusme sakinn. birde kemoterapi mavi isin bunlar gunlerce halsiz yapiyor insani..
sakin ama sakin kilo vermemeye calis. yediklerine dikkat et hormonsuz seyler yemeye calis. zaten doktor belki demistir sunu yeme falan diye sana belkide

canim sen 37 yasindasin galiba .
cok gencsin hemen oyle birakma kendini . sen cok fazla kemoterapi almissin o bunlarin etkisidir inisAllah cunku dedim ya halsizlik yapiyo teyzem gelirdi mavi isiktan yatardi hep kimseyi yanina sokmazdi dr demisti radyasyon dan sebep. kac gun yatardi . yani moral bozma sakin gulum. sakin Allah in izniyle inisAllah guzel haberler verirsin. moralini bozanlarla konusma konusturma . kilo verme sakin ama sakin . hormonsuz sana yarayacak seyleri ye.
sana bisey dicem ama bu ciger hastaligi dimi doktorun temiz hava falan onerdimi nebiliyim aklima geldi canakkale nin havasi varya adamin cigerleeini aciyo benim babam koah 2 kez gittik nebilim belki alakasiz ama demek istedim. Allah a emanet ol.
Allah yardimcin olsun Amin

evet cok gencım pes etmeye hıc nıyetım yok sadece yoruldum ve kotu haber almak ıstemıyorum
Peh ne pes i canım, atlatacaksin bunu, arkadaşın dediği gibi grip gibi bişey oldu,sağlıklı beslenme ve etraftaki vah vah tüh tüh leri umursamaz çünkü en ufak şeyde elalem vah tüh der. Yani gençsin ve tedavisi olan bişey. 4 Ekim'de sonuçları yaz ve geçmiş olsun. İnterneyten de felaket senaryoları okuma:)

evet cok gencım pes etmeye hıc nıyetım yok sadece yoruldum ve kotu haber almak ıstemıyorum
hersey Allah tan gunahlarindan goturuyo Rabbim oyle dusun. tasavvuf muzigi dinlesene iyi geliyor. zikir cek gercekten ruhun ilaci Allah Yaradani anmak nu seni rahatlatacak inisAllah.
Allah in izniyle guzel cikicak sonuclarin olumlu dusun olumlu olsun Aminn

Peh ne pes i canım, atlatacaksin bunu, arkadaşın dediği gibi grip gibi bişey oldu,sağlıklı beslenme ve etraftaki vah vah tüh tüh leri umursamaz çünkü en ufak şeyde elalem vah tüh der. Yani gençsin ve tedavisi olan bişey. 4 Ekim'de sonuçları yaz ve geçmiş olsun. İnterneyten de felaket senaryoları okuma:)
cok dogru sakin internetten felaket senaryolari okuma. internetten bisey okuma

Back