Çocuk Hastalıkları pamukçuk mu acaba?????????????????????????????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
merhaba.
kızım 49 günlük 2 gündür uyumuyodu hiç uykusu oldugu halde.
dilini sürekli dışarı çıkarıp çıkarıp geçiriyor.
pamukçuk olmasından şüpheleniyorum ama agzının içi beyaz değil.çok hafif kabarıklıklar var damagında.
bu saatte karbonat yapsam acıtırmı canını ?

birde pamukçuk değilse zarar verirmi karbonat?
acil cvp lütfeenn

canım karbonatlı su yapma daha cok kucuk acıtır canını eccanede ılacı var onun benım kısımda olmusdu aldım damla seklınde aqsına damlatıyosun 1 2 qune qecırıyo allah analı babalı buyutsun kısını

tşk ederim cnm.seninkinide inşallah
2 gün önce eczaneden aldırmaya gönderdm eşimi eczacı karbonat daha iyi demiş ama agzı beyaz deil die yapmadm heralde değildir ddm
ama şimdi şüphem arttı ya
damagı kabarmış biraz ama beyaz değil.uyumak istiyo uyuyamıyo :(

ecsaneden aldır esıne cnm cok ıyı qelıyo qecmıs olsun cnm bnm ya kımbılır nekadar canı yanıyokı uyyamıyo meleqım ıns qecer cnm

Kizlar Benim bebisimde 47 gunluk Bende karbonat denedim faydasini gormedim, anneme dert yandim sagolsum hemen receteyi hazirladi ;))) aktarlarda nobetcisi sekeri satiliyo onu aldi havanda un halinide getirdi ve sonrada eledi cay suzgeciyle.daha sonra dilinin uzerine 2 kere surduk, Tabiki bizimki sekeride gorunce yalandi durdu, Valla hafifledi, simdi gun asiri Bir kere suruyorum cok faydasini gordum hemen hemen gecti, dr a sorsam bin turlu sey soyler''aman efendim seker Bu zararlida falanda filanda...''ama annecigim hepimizde uygulamis..ne demisler hekime diil cekene sor. ..

kahvaltıda yediğimiz tahin,pekmez karışımından parmak ucuyla kızıma tattırdım...ben öylesine verdim ama bi baktımki ağzının içinde beyaz beyaz bişeyler vardı..bunlar pamukçuktu...bi daha yalattım ve dilinin üzeri tertemiz oldu..tavsiye ederim...hemde canını yakmayacak bişey...

Back