• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Pamukçuk mu acaba?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Slm arkadaşlar 6,5 aylık kızımın agzının içi bembeyaz oldu kendimce pamukçuk diyorum ama bu aylarda olurmu bilmiyorum,öncesinde hiç olmamıştı,neyden oluyor anlamadım,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

çok geçmiş olsun. pamukçuk hakkında pek bilgim yok ama hem dilinde hem de damağında beyaz kabartı olması gerekiyo galiba. birtür mantar diye biliyorum.bence bi dr götürmelisin.

geçmiş olsun beyazlıklar varsa pamukçuktur bizde oldu 1 ay sürdü.

karbonatlı su ile temizle

1 cay bardağına 1 cay kaşığı su ılık olsun.

tülbent ya da sargı bezi ile sil.

ve ardından mukastatin sür bunu gunde 2kez yap ilerlemesin yoksa çok feci olur bebeğin canı yanar beslenemez.

slm. benim bebeğide doğduğunda olmamıştı bizimde ileriki aylarda olmuştu.bende korkup doktara götürmüştüm.korkulacak bi şey olmadığı beklerde kimi 1 aylık kimi 6 aylıkken kimindede hiç olmaz demişti.banada mikostatin adlı ilaçı vermişti.günde 3 defa 1 damla ağzının içine iyice yaydırıyorsun.karbonatlı suda çok iyi geliyor normalde ama bizimki çok ilerlediği için ilaç kullanmadan geçmedi...

gecmiş olsun canım pamukcuk olmus sanırım bebegın.
benım kızımda bebekken olmadı suan 1.5 yasında ve suan ondada var pamukcuk.dr mikostatin verdı yavas yavas gecıyor cok şükür.ınsallah senın kuzununkıde gecer.

Slm arkadaşlar 6,5 aylık kızımın agzının içi bembeyaz oldu kendimce pamukçuk diyorum ama bu aylarda olurmu bilmiyorum,öncesinde hiç olmamıştı,neyden oluyor anlamadım,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

pamukcuk ilk 1 aydan sonra pek olmaz.pamukcugu anlamanin cok basit bir yolu var bir bezle sil o yerleri kaniyorsa pamukcuktur.

Back