Pamuk Şekerim Elif'ime Kavuşmamız..

Hadise_5426

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
90
2
86
36
Sakarya
merhabalar. En son muaynem 3 Kasım 2009 da idi. Normal doğumu çok istememe rağmen doktorum ilk doğumun bebeğin 4 kilo o yüzden normal seni çok zorlar sezeryana alalım dedi bende doktor öyle deyince razı oldum 5 kasım sabah saat 9:00 a anlaştık. Derken gece uyuyorum birden altımdan bişey boşaldığını hissettim uyku sersemiyim ne olduğunu anlayamadım elimi çarşafa doğru götürdüğümde pijamam ve çarşaf ıslanmıştı sonra lavobaya gittim lavobadan kalkıp eşime söyleyeceğim ama kalkamıyordum ki lavobadan neyse aka aka gittim eşime söyledim kanlı su geliyordu ama ağrım yoktu sonra annemler beni gece 3 te hastaneye götürdüler. Dr muayne etti 7-8 cm açılma var 2 saate kadar doğumun olacak dedi sezeryana girecektim sözde bunu DR ye dediğim zaman 8 cm yi kapatamam normal doğum yapacaksın dedi neyse bizimkiler beni uğurladılar ben suyum aka aka yürüyerek doğumhaneye çıktım. NTS ye bağladılar sonra beni doğum odasına aldılar hatta ebe dedi ki sen sancıyı evde mi çektin yok dedim benim sancım yok :) sonra odaya aldıklarında beni sancım başladı böyle kasıklarımdan vuruyor geliyor geçiyor derken son zamanlar çok sıklaştı hatta Sabah Ezanı okunuyordu Allah'ım dedim kurtar beni artık. derken bebişin kafasını hissettim iyice gelmişti ebelere bağırdım bebek geliyor diye beni hemen çatala aldılar ıkın Allah ıkın bir türlü çıkmıyor sonra 2 ebe karnımdan ittirmeye başladı yarım saatte zor çıktı ölüyorum zannettim bir ara nefes alamadım. neyse bebişimin sesini duydum sonra bebeği aldılar ebe sen çok yoruldun biraz dinlen sonra eşi alıcam dedi bebişimi yıkadılar kg sini ve boyunu ölçtüler ben bunları gördüm nasıl ağlıyordu sonra yine bastırmaya başladılar bu sefer de eş çıktı derken kesi yapmadı ama bebiş yırtmıştı 4 içerden 4 dışardan 8 tane dikişim vardı sonra beni tekerlekli sandalyeye oturttular bebişi de ameliyat örtüsüne sarıp elime verdiler hemen baktım yüzüne... kucağıma alınca sustu beni odama götürüyorlardı doğumhaneden çıkarken annemi gördüm sarıldı bana ağlıyorduu sonra bebişin yüzüne baktı ve beraber odaya indik. beni yatırdılar bebişi aldılar kucağımdan giydirdiler sonra bana tekrar verdiler emzir diye benim göğüsler oldu yara sarı süt gelmez derken süt sağma aletlerinden aldık sağdım verdim sarı sütü. Babası görmeye çıktı saat sabah 7:00 dı geldi önce bana sarıldı iyimisin dedi sonra bebişe baktı çok küçük çok tatlı çok güzel annesi gibi maaşallah dedi... bide Ananesi ve dedesini göreceksiniz ilk torun yaa bayıldılar şöyle bende zaten derman kalmamış :) yani anlayacağınız kızım 6 saat daha sabredemedi normal olucam dedi ve oldu Allah onu bize bağışlasın.... HOŞGELDİN DÜNYA'MIZA PAMUK ŞEKERİM.. ELİF'İM...

canım sende aynı benim gibi olmuşsun. bende yazdım hikayemi "sevgilimin normal doğum öyküsü" okuyabilirsen bir bak canım.
bende sezeryanken normale döndüm senin gibi.bebek 4 kilo gözüküyordu..ama 3,430 doğdu.
hayırlı uzun ömürler versin allah yavrularımıza güle güle büyüt...

hayır 4 kilo dediler 3 kilo doğdu kelebek :) 10 kasım diye gözüküyodu 15 kasım diye gözüküyordu 5 kasım da geldi ultrasyonda yanlış hesaplamışlar bebişimin doğum tarihi geldiği tarih yani 5 Kasım mış ilginç dimi :)

Bizler hayatımızla ilgili ne kadar plan yaparsak yapalım kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Kızının nasıl geleceğine Yaradan çoktan karar vermiş boşu boşuna ameliyat olmanada gerek kalmamı.Hakkında en hayırlısı bu imiş demekki.Neyseki bitmiş geçmiş kurtulmuşsun yavrun kucağında çok şükür.Darısı bizlere olsun bizlerde kurtulalım inş. zamanı gelince ağrısız,sızısız.Yavrunu sağlıcakla analı babalı büyüt inş.
Kesi olmamasıda iyi olmuş çabuk toparlanmışsındır eminim.Çok şanslısın maaşallah sana ....

Bu ultrasonlar yanlışmı hesaplıyor bebeğin kilosunu.Ablamın oğluna 2600 doğar demiş doktor ama 3200 doğmuş.Kuzenimin oğluna ise sizde olduğu gibi 4 kilo doğar demiş sezeryana almış ama 3500 doğmuş çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…