• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk şeker gibi kokan bi parfüm arıyorum..

oriflame den miss o çok güzel gerçekten şeker gibi kokuyor.Birde ambalajını görseniz pembe boncuk gibi bir fısfısı var.Bu ayda indirime giren bir ürün.Hem oriflame hem avon satış danışmanlığını yaptığım için yardımcıda olabilirim.

pupa miss milky cotton candy, parfüm değil vücut losyonu var duş köpüğü var. en kalıcı parfümlere taş çıkarır kokusu konusunda. ben çok ama çok memnunum, kendini yemek istiyorsun

canım ben pupanın bazı urunlerini kullanıyorum ama pamuk sekerlisini bulamadım sen nerden aldın ??

kesinlikle pamukşeker kokuyor. hani böyle angel gibi veya şekerli koku değil. bariz pamuk şeker kokuyor. ve kokusu gerçekten çok kalıcı. sabah duşumu köpüklerle yapıyordum arkasından çıtırdayan köpüğü sürüyordum. gece yatarken hala buram buram kokuyor oluyordu.sürdüğünde dikkat arı saldırısına uğrayabilirsin:jeyyar:
ben alırken de vücut losyonu stokta yoktu. çıtırdayan vücut köpüğüyle duş köpüğünü almıştım. gerçekten memnunum. o site olması şart değil çevrenizde pupa mağazası varsa oralardan da bulabilirsiniz.a.s.

Rebul'un Pınky Colors denemeni tavsiye ederim, kutusu da pembe bildiğin yanık şeker kokuyor, Foryou mağazasından almıştım Ankara'da varmı bilmiyorum ama başka yerlerde de bulabilirsin sanırım, hem yerli malı.......:delphin:

iddia edebilirim ki yeni çıkan l'ancome magnifique' tam bir klasik olacak.mükemmele en yakın,en çekici koku diyebilirim.karsıcinsde de hemcinslerde de denenmiştir begenilmiştir.şişesi bile cok farklıı...

Back