- 22 Şubat 2018
- 35
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pmukprensess2
-
Herkese tekrar merhaba. Burda kvile olan sorunları mi hep yazdım sizlere. Neden bilmiyorm ama ceza aldım ve yeni bir üyelik açtık. Kısaca anlataym 4 gündür evi mi terk ettm kv yüzünden. Çocuğu ma beddua etmişti. Hatirlayan arkadaşlarm vardır. Sunnet düğünü için tepki almıştım. Evet haklı olabilirler elbette. Ama son durumum şöyle. Kaynim gelecekti demiştim. Araba bulamamislar... halbuki bizim kendi arabamz var. Kızı beni aradı. Asla gelmycem buraya kadar zahmet etmesinler dedim.. gelmediler
Sonra gorumcem aradı defalarca açmadım. En sonunda 9. Oldu actim agzma ne geldiyse ne yasadysam bir bir annlattımmm.... ve bana sadece haklısın demekle yetindi ve babam geldi kapatmak zorunda kaldım. sonra msj atmış. Sunnet düğünden sonra annem sizde olmasın her ay birinde kalsn diye. cevap vermedim... buna da laf atan arkadaş olacaktır eminim. O gider kesin vs. Vs.... kızıyorum! Asla gitmeyi düşünmüyorum... esimi whatsaptan engelledim bana sms den kizimin resmlrini at yazmış. Asla atmadım.. engeli de kaldirmadm. Son durumu merak eden arkadaşlarm güzel yorumlarını yazan arkadaşlarm allah razı olsun sizlerden... rabbim yanınızda olsun. Üyeliğik kapandığı için ordan anlatamadım .Herkese iyi geceler..
Ikinci uyelik icin izin aldiniz mi yonetimden?
Bu kadar eziyet gördügün yere geri dönmeme karariniz cok uygun olmus
Ama kzinizi babasindan ayirmak olmaz
En dogal hakki bu
Resimlerini atin baskabi sey konusmayin
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu..Masallah banlanmak bile cozememis sorunu
Babasiyla cocuk icin omrunuzun sonuna kadar goruseceksiniz. Medeni insan olursunuz iki tarafli,o zaman sorun kalmaz. Tek bosanan cift siz degilsiniz
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu. Cok aradı 10 kere hemen hemen.. açma gereği duydum çünkü kaçacak hiç birşeym yoktu ki anlattm icimdekileri“Sen umrumda değilsin seni ikna etmek için de yırtınmam senim rutin gitmelerinden biri ,at çocukların resmini kalan ne yaparsan yap “gibi yorumlarım ben adamın mesajı .
Ölecek değil hasretlikten sallama boşver resim felan da atma .Görümcenin teli açman gereksiz olmuş ,hala ne anlatıyorsun ki onlara amaç ne yani ?Seninle sülalesi muhattap ama bi kocan muhattap değil
Amin arkadaşım allah razı olsunAllah yardimcin olsun şu zor gunleri atlat kolaylikla
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçuMasallah banlanmak bile cozememis sorunu
Babasiyla cocuk icin omrunuzun sonuna kadar goruseceksiniz. Medeni insan olursunuz iki tarafli,o zaman sorun kalmaz. Tek bosanan cift siz degilsiniz
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçuaynı fikirdeyim
siz ayrılın ama çocuğu babasız bırakamazsınız
görüşmelerine engel olmamalısınız
çocuğunuza bu haksızlığı yapmamalısınız
tabi ki beddua yiyeceği eve gitmesin ama bir yolunu bulmanız lazım
babanız görüştürsün mesela babasıyla
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu
Giremiyorum ki sayfaya, bana cep tl nosu veriyorlar sayfada karşıma çıkıyor. Simdi ben nasıl e posta adresi mi yazayım numaraya. Kim ki kime güvenelim bu devirde.Ikinci uyelik icin izin aldiniz mi yonetimden?
Bu kadar eziyet gördügün yere geri dönmeme karariniz cok uygun olmus
Ama kzinizi babasindan ayirmak olmaz
En dogal hakki bu
Resimlerini atin baskabi sey konusmayin
Yazacaktim sen çocuğuma ol demesine nasıl razı oldun sa bende çocuğumun resmini sana yollamaya razı değilim.. ama yazmadımsen de haklısın ne diyeyim
insan çocuğuna "öl" denmesine sessiz kalır mı ya
Evet arkadaşım :/Resim mesim atmayin...
Kiziniz 4 gün icinde değişime uğramadı yani.
Boşuna ajitasyon yapmasin.
Bol bol anasinin has yüzüne baksin.
Ben bile kocana trip atar oldum burdan beei
Evet arkadaşım :/
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu
allaha havale ettim hepsini..Seni çocuğunla vurmaya çalışıyor. Yersen tabi. Resim at filan. Dengesiz herif. Birak sürünsün kertenkele gibi. Hiiiiiic takma. O daha öpecek evinin kapılarını. Boşanmayı kolay sandi.
Piskopat anasiyla otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?