• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk prenses üyesiyim, lütfen bakar misiniz?

Pmukprensess2

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
35
36
3
30
Herkese tekrar merhaba. Burda kvile olan sorunları mi hep yazdım sizlere. Neden bilmiyorm ama ceza aldım ve yeni bir üyelik açtık. Kısaca anlataym 4 gündür evi mi terk ettm kv yüzünden. Çocuğu ma beddua etmişti. Hatirlayan arkadaşlarm vardır. Sunnet düğünü için tepki almıştım. Evet haklı olabilirler elbette. Ama son durumum şöyle. Kaynim gelecekti demiştim. Araba bulamamislar... halbuki bizim kendi arabamz var. Kızı beni aradı. Asla gelmycem buraya kadar zahmet etmesinler dedim.. gelmediler
Sonra gorumcem aradı defalarca açmadım. En sonunda 9. Oldu actim agzma ne geldiyse ne yasadysam bir bir annlattımmm.... ve bana sadece haklısın demekle yetindi ve babam geldi kapatmak zorunda kaldım. sonra msj atmış. Sunnet düğünden sonra annem sizde olmasın her ay birinde kalsn diye. cevap vermedim... buna da laf atan arkadaş olacaktır eminim. O gider kesin vs. Vs.... kızıyorum! Asla gitmeyi düşünmüyorum... esimi whatsaptan engelledim bana sms den kizimin resmlrini at yazmış. Asla atmadım.. engeli de kaldirmadm. Son durumu merak eden arkadaşlarm güzel yorumlarını yazan arkadaşlarm allah razı olsun sizlerden... rabbim yanınızda olsun. Üyeliğik kapandığı için ordan anlatamadım .Herkese iyi geceler..

Herkese tekrar merhaba. Burda kvile olan sorunları mi hep yazdım sizlere. Neden bilmiyorm ama ceza aldım ve yeni bir üyelik açtık. Kısaca anlataym 4 gündür evi mi terk ettm kv yüzünden. Çocuğu ma beddua etmişti. Hatirlayan arkadaşlarm vardır. Sunnet düğünü için tepki almıştım. Evet haklı olabilirler elbette. Ama son durumum şöyle. Kaynim gelecekti demiştim. Araba bulamamislar... halbuki bizim kendi arabamz var. Kızı beni aradı. Asla gelmycem buraya kadar zahmet etmesinler dedim.. gelmediler
Sonra gorumcem aradı defalarca açmadım. En sonunda 9. Oldu actim agzma ne geldiyse ne yasadysam bir bir annlattımmm.... ve bana sadece haklısın demekle yetindi ve babam geldi kapatmak zorunda kaldım. sonra msj atmış. Sunnet düğünden sonra annem sizde olmasın her ay birinde kalsn diye. cevap vermedim... buna da laf atan arkadaş olacaktır eminim. O gider kesin vs. Vs.... kızıyorum! Asla gitmeyi düşünmüyorum... esimi whatsaptan engelledim bana sms den kizimin resmlrini at yazmış. Asla atmadım.. engeli de kaldirmadm. Son durumu merak eden arkadaşlarm güzel yorumlarını yazan arkadaşlarm allah razı olsun sizlerden... rabbim yanınızda olsun. Üyeliğik kapandığı için ordan anlatamadım .Herkese iyi geceler..

Ikinci uyelik icin izin aldiniz mi yonetimden?

Bu kadar eziyet gördügün yere geri dönmeme karariniz cok uygun olmus
Ama kzinizi babasindan ayirmak olmaz
En dogal hakki bu
Resimlerini atin baskabi sey konusmayin

aynı fikirdeyim
siz ayrılın ama çocuğu babasız bırakamazsınız
görüşmelerine engel olmamalısınız
çocuğunuza bu haksızlığı yapmamalısınız

tabi ki beddua yiyeceği eve gitmesin ama bir yolunu bulmanız lazım
babanız görüştürsün mesela babasıyla

“Sen umrumda değilsin seni ikna etmek için de yırtınmam senim rutin gitmelerinden biri ,at çocukların resmini kalan ne yaparsan yap “gibi yorumlarım ben adamın mesajı .:110:

Ölecek değil hasretlikten sallama boşver resim felan da atma .Görümcenin teli açman gereksiz olmuş ,hala ne anlatıyorsun ki onlara amaç ne yani ?Seninle sülalesi muhattap ama bi kocan muhattap değil :KK64:

Masallah banlanmak bile cozememis sorunu :KK66:
Babasiyla cocuk icin omrunuzun sonuna kadar goruseceksiniz. Medeni insan olursunuz iki tarafli,o zaman sorun kalmaz. Tek bosanan cift siz degilsiniz
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu..

“Sen umrumda değilsin seni ikna etmek için de yırtınmam senim rutin gitmelerinden biri ,at çocukların resmini kalan ne yaparsan yap “gibi yorumlarım ben adamın mesajı .:110:

Ölecek değil hasretlikten sallama boşver resim felan da atma .Görümcenin teli açman gereksiz olmuş ,hala ne anlatıyorsun ki onlara amaç ne yani ?Seninle sülalesi muhattap ama bi kocan muhattap değil :KK64:
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu. Cok aradı 10 kere hemen hemen.. açma gereği duydum çünkü kaçacak hiç birşeym yoktu ki anlattm icimdekileri

Masallah banlanmak bile cozememis sorunu :KK66:
Babasiyla cocuk icin omrunuzun sonuna kadar goruseceksiniz. Medeni insan olursunuz iki tarafli,o zaman sorun kalmaz. Tek bosanan cift siz degilsiniz
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu

aynı fikirdeyim
siz ayrılın ama çocuğu babasız bırakamazsınız
görüşmelerine engel olmamalısınız
çocuğunuza bu haksızlığı yapmamalısınız

tabi ki beddua yiyeceği eve gitmesin ama bir yolunu bulmanız lazım
babanız görüştürsün mesela babasıyla
Elbette görüşecek ama şimdi değil, çünkü kv beddua ettigin de kizima, eşim tek kelime etmemişti. Hatta bana atmisti suçu

Ikinci uyelik icin izin aldiniz mi yonetimden?

Bu kadar eziyet gördügün yere geri dönmeme karariniz cok uygun olmus
Ama kzinizi babasindan ayirmak olmaz
En dogal hakki bu
Resimlerini atin baskabi sey konusmayin
Giremiyorum ki sayfaya, bana cep tl nosu veriyorlar sayfada karşıma çıkıyor. Simdi ben nasıl e posta adresi mi yazayım numaraya. Kim ki kime güvenelim bu devirde.

:halay:baskilar bizi yildiramaz diyorsun yani
Yuksek ihtimal 2.uyelikten banlanacaksin
Sabret ilk uyeliginden banin kalkar birkac gune
Neyse seni merak ediyordum sonunda gozunu actin konusmaya kendini savunmaya basladin
Kv heray birinde kalinca sendede 1 ay kalacak unutma
Tek sorununda kv degil zaten
Dayak yemek hakaret isitmek affedilemez
Ayrica bunlari kizinda yasayacak
Cunku bu adamin kapasitesi bu
Mutluluklar dilerim sana

Ohaa resmen senin kocan kendi cocuguna yapilan bedduaya bi sey demedi ve seni mi sucladi..kocan tam bir kütükkkk..insanin evladindan öte seymi var ya kizini haketmiyor kocan onda baba olacak vasıf yok ne yazikki

Seni çocuğunla vurmaya çalışıyor. Yersen tabi. Resim at filan. Dengesiz herif. Birak sürünsün kertenkele gibi. Hiiiiiic takma. O daha öpecek evinin kapılarını. Boşanmayı kolay sandi.
Piskopat anasiyla otursun
allaha havale ettim hepsini..

Back